27 maaliskuuta 2021

PÄÄSIÄISTÄ KOTIINMeiltä ei montaa pääsiäiskoristetta löydy, mutta niillä muutamalla saa jo niin paljon tunnelmaa kukkien ja rairuohon lisäksi. Viikko sitten istutimme rairuohot ja nyt on joka päivä yhdessä A:n kanssa katseltu miten ne lähtevät kasvamaan. Ensi viikolla on jo varmasti kunnon ruohot astioissa. Aamulla koristelimme A:n johdolla pajunkissat höyhenillä. Minä teippasin höyhenet ja A näytti mihin ne teipataan. 

 

 
 

Lisäksi laitoin jo pari viikkoa sitten Georg Jensenin rasiat esille. Rasioissa on pääsiäiskarkkeja ja pääsiäismunia esillä ja sieltä meidän herkkuhiiri (ja minä myös) sitten aina käy herkkuja napsimassa jälkiruuaksi. Tänään me aamuruuan jälkeen herkuteltiin sohvalla. A sanoi että pitää olla hiljaa, etteivät pojat kuule (koirat) meidän herkuttelua, niin ihana.

 
Laitoin pajunkissoja myös tulppaaneitten kanssa maljakkoon ja toisen kimpun tein tulppaaneista ja helmililjoista. Keltaiset kukat näyttävät tänä keväänä erityisen raikkailta. Varmasti juurikin raikkauden takia, mutta myös siksi, että keltainen näyttää olevan meidän neidin lempiväri.

 


 

Helmililjat ja narsissit tuovat niin kevään kotiin. Kiva idea on peittää narsissin multapaakku sammaleella ja laittaa kukka lasiastiaan. 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


1 kommentti:


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.