13 syyskuuta 2021

PARASTA JUST NYT

 


Vihdoin alkaa tuntua että saamme kotona kaikki keskeneräiset projektit valmiiksi. Keskiviikkona pitäisi tulla putkimiehen, ja sitten saamme wc:t valmiiksi ja kodinhoitohuoneen ja olohuoneeseen tulee luultavasti ensi viikolla uudet verhot. Voisin huomenna näyttää miten kiva keittiöstä tuli pienen muutoksen jälkeen.

 

Sain viikonloppuna vihdoin aikaiseksi laittaa muutamat sisustusjutut toriin myyntiin ja ilokseni ne menivät vauhdilla. Vielä on muutama juttu mitä pitää laittaa kiertoon.

 


A menee niin reippaasti päiväkotiin, että pomppaa vauhdilla sängystä aamuisin ja sanoo: nyt mennään. Hän on myös innostunut leikkimään yksin omassa huoneessaan ja saan kuunnella ihanaa höpötystä sieltä tehdessäni kotihommia.

 


Uusi rytmi tuntuu niin hyvältä. Alkuviikkoisin herään 7 aikoihin ja heti kun A on päiväkodissa ja koirat käytetty aamulenkillä, pääsen töiden ääreen. Näitä aamuisia työhetkiä olikin jo ikävä. Aamuisin sitä on vaan niin paljon tehokkaampi. Ihana kun saa kolme aamua itselle ja omiin töihin viikossa.

 


 

Loppuviikon vapaapäiville olemme suunnitelleet retkiä niin metsään kuin puistoon. Pieniä juttuja, mutta niin isoja A:lle.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.