01 syyskuuta 2021

LASTENVAATTEITA JA NIMIKOINTIA

 

 

Koko kesä meni mekoissa, joten syksyä ja talvea varten piti päivittää hieman A:n vaatekaapin sisältöä. Housuja ei ollut ennestään kuin muutamat, joten päiväkotia varten niitä sai tilata aika monet lisää. Lisäksi piti hommata niin pitkähihaisia paitoja kuin neuleitakin. 

 


Meillä on samat vaatteet niin kotona kuin päiväkodissa. A on päiväkodissa kolme päivää viikossa, joten vaatteita riittää suurin piirtein se 7/ 8 asua. Pesen pyykkiä aina kerran viikossa maanantaisin, joten periaatteessa yksi asu päivässä riittää ja lisäksi on mekkoja myös.

 


 

Lapset kyllä kasvavat sellaista vauhtia, etteivät vaatteet taida mennä kuin vuoden, ja sitten ne ovatkin jo pienet. Varsinkin kun alkuun ostin just sopivia vaatteita, osa kesti käytössä vain muutaman kuukauden kun lahkeet ja hihat olivat lyhyet. No viisastuneena ostin nyt sitten vähän kasvuvaralla seuraavan kauden vaatteet.

 


 

Eilen huomasin päiväkodista A:ta hakiessa miten tärkeää vaatteiden nimikointi on. Olin nimittäin aamulla laittanut uudet hanskat mukaan, enkä muistanut mitkä hansat A:lla oli ja en myöskään ollut niihin nimitarraa vielä ennättänyt laittaa. Sieltä ne sitten lopulta pihalta löytyi.

 


Tilasin vaatteiden nimikointia varten niin silitettäviä, pieniä kuin kuvallisia tarroja. Kuvallisiin tarroihin valittiin A:n kanssa bambi kuvaksi, kun se muistuttaa hieman meidän koiria.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.