23 syyskuuta 2021

PIENTÄ REMPPAA VESSOISSA

 


Ihanaa, nyt on vihdoin pieni vessaremontti valmis ja olen niin tyytyväinen molempien vessojen uudistuneeseen ilmeeseen. Vaikkei mitään isoa remonttia ja muutosta tullut niin ilme muuttui mielestäni paljon.

 


 

Toisessa vessassa kastui kesän alussa allaslaatikosto niin että se piti uusia. Niinpä samalla uusin molempiin vessoihin pesualtaat sekä hanat, sillä 9 vuotta sitten rakennusaikaan laitetut hanat oli jo mennyt hieman pilalle (meille tuli silloin valkoiset hanat) ja pesualtaiden pyöreähkö muoto ei ollut enää mieleen eikä osoittautunut käytännölliseksi. 

 


Toisessa vessassa oli aiemmin valkoinen allaslaatikosto ja musta taso, nyt valitsin valkoisen tason ja beiget ovet. Mietitytti miten laatikoston beige sävy ja allas käyvät yhteen, mutta kiva kokonaisuus siitä loppujen lopuksi mielestäni tuli. Pesualtaiksi* ostin Woodion puukomposiitti altaat polar sävyssä ja hanat on Oraksen.  

 


Tosiaan pesualtaiksi valitsin nyt suorakulmaiset altaat, mitkä menevät seinään asti, sillä en tykännyt siitä kun vesi valui hanan ja altaan taakse seinälle ja tasolle. Nyt pysyvät vessojen tasot siistimpänä käytössä. Ei sitä rakennusaikaan kaikkea osannut huomioida kun ensimmäistä kertaa teki valintoja. Mitäs tykkäätte vessojen uudistuksesta?

 

*pesualtaista saatu alennusta instagram näkyvyyttä vastaan.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Ja siis mitä; onko altaat puukomposiittia? Siis jonkinlaista sekoitemateriaalia? Onko niissä muovia vai puu+liima ja lakka? Ihan uusi juttu mulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minustakin tuli niin hienot. Ja joo näin lukee netissä: Woodio® materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Nämä valmistetaan Helsingissä.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.