23 syyskuuta 2022

KENKÄ JA TAKKIPÄIVITYKSIÄ SYKSYYN JA TALVEEN

 


Samistelukengät äidille ja tyttärelle syksyyn ja talveen. Kokeiltiin yksi päivä A:n viime talven talvivaatteita josko ne menisi vielä tämän talven, mutta ehei sekä haalari että takki oli liian pienet. Miten lapset kasvavatkin niin silmissä. Talvitakkia käytetään yleensä vain kaupassa ja kylässä käydessä, joten takki saa olla edullisempi. Niinpä taas kurkkasin ensimmäisenä Zaran valikoimaa. Sieltä sitten tilasin takin sekä siistimmät kengät syksyyn ja talveen.

 


Itselle halusin hieman paksummalla pohjalla olevat nilkkurit ja omat kengät tilasin Zalandolta. Kengät on mun mielestä housujen lisäksi hankala tilata, mutta onneksi sattui kerralla oikean kokoiset. 

 


Tänään sitten tilasin A:lle vielä toppahaalarin talveksi, mieluista ei meinannut löytyä alkuun. Tai ehkä A:lle olisi kelvannut joku mitä olisin näyttänyt, mutta minulle mieleistä ei oikein mistään meinannut löytyä. Lopulta sitten tilattiin molempien mieleen oleva haalari, että on sitten varmasti ulkovaatteet valmiina kun pakkaset tulee. Tykkään varautua aina etukäteen lapsen pukeutumisessa.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.