12 syyskuuta 2022

ETEISEN KAAPIT JÄRJESTYKSEEN

 Kesäkengät ja -asusteet ylähyllylle ja syys- ja talviasusteet esille, samalla tuli järjesteltyä ja siivottua eteisen kaapit.

 


Parasta on muuten se, kun sain koirantarvikekorin eteisen lattialta kaappiin, kun aiemmin ei sinne sopinut, ja vielä muutaman tyhjän hyllyn. Miten sitä aina onnistuu täyttämään kaappia turhalla tavaralla ja muutamalla ylimääräisellä kenkäparilla?

 


Meillä sopii kaikki erikausien vaatteet samaan aikaan kaappiin. Osa asusteista ja kengät ovat ylähyllyllä laatikossa säilössä silloin kun niille ei ole käyttöä. Samoin osa takeista ja toppahousuista on hyllyllä kesänajan, osa on vuodenajasta riippumatta henkareissa.

 


Eteisen kaapissa ylähyllyllä on myös laatikossa lahjapusseja ja paketointitarvikkeita. Lisäksi valkoisissa laatikoissa on niin koirantarvikkeita ja herkkuja kuin myös kengänhoitotarvikkeet, sateenvarjot ja tarrarullat. Sellaista mitä matkaan saattaa tarvita kun kotoa lähtee.

 

Kannelliset laatikot on Ikean kuggis-säilytyslaatikoita ja kannettomat laatikot on Jyskistä.

 


Nyt sitten seuraavaksi makuuhuoneen kaapiston kimppuun, yllättävän paljon sitä kertyy pölyä hyllyille, niin saa samalla raikkautta kaappiin kun siivoa ja järjestelee.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

 1. Hei, kivan näköinen teidän eteinen. Minkä merkkinen tuo peilikaappia vastapäätä oleva naulakko on?

  Mukavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on ihanan väljä eteinen. Tuo on nomess copenhagen.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.