20 elokuuta 2023

TAULUKOLLAASI – YKSI RIVI LISÄÄ

 


Keväällä maalasin lähes kaikki seinät ja samalla tietysti otin taulukollaasin pois seinältä. Nyt sitten monen kuukauden maalin kuivumisen jälkeen laitoin taas taulut takaisin seinälle. Olen kiinnittänyt taulut taulutarroilla, koska tykkään että ne ovat käteviä taulujen kiinnitykseen (taulut tulee tasaisesti seinälle ja pysyvät suorassa). 

 


Samalla teetätin neljästä matkasta uuden rivin tauluja seinälle: Latvia, Etelä-Afrikka, Liettua ja Kap Verde. Olen siis teetättänyt meidän yhteisistä reissuistamme aina yhden valokuvan yhdestä maasta. 

 


Tähän mennessä olemme käyneet: Thaimaa x3, New York, Toronto, Vietnam, Mauritius, Sri Lanka, Gran Canaria, Etelä-Korea, Gambia, Portugali, Tanska, Ranska/Pariisi x2, Latvia, Liettua, Etelä-Afrikka, Kap Verde ja Ruotsi, mutta siitä ei taulua, kun siellä on käyty niin usein.

 


Valokuvat tauluihin olen teetättänyt ifolorilla, nuo ovat ne suurimmat valokuvat. Osa kuvista on otettu kameralla ja osa kännykällä. Nykyisin en ole jaksanut enää kuljettaa kameraa lomilla mukana, vaan ihan kännykällä ottanut kuvat. Hyvin onnistuu puhelinkuvilla valokuvien teetättäminen ihan tauluiksi asti.

 


Metalliset kehykset olen ostanut Prismasta ja aiemmin olen teetättänyt paspatuurit valokuvausliikkeessä, mutta nyt löysin ihan Prismasta sopivat.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.