10 elokuuta 2023

UUSI NOJATUOLI OLOHUONEESEENOlen etsinyt mieleistä kivannäköistä ja sopivan korkuista nojatuolia olohuoneeseen sohvan rinnalle. Ihan mikä vain nojatuoli ei olohuoneen sohvan läheisyyteen mittasuhteiltaan käy, joten vuosia meni, että mieluinen löytyi. 

 


 

Mietin Gubin pachaa sekä B&B Italian camaleondaa, mutta en halunnut samanlaista kangasta kuin sohvassa enkä jalatonta nojatuolia, tuo camaleonda olisi ihan unelma sohvana. 

 


Ja silloin kun ei etsi niin se tulee vastaan, nimittäin H&M:n nettikaupasta tuli kivannäköinen nojatuoli vastaan mikä oli myös korkeudeltaan hyvä meidän Adean origami sohvan vierelle. Tuolissa on mukava istua ja istuinkorkeus on myös kiva, ei liian matala, vaikkakin matalalta näyttää. Joskus sitä tekee edullisia löytöjä. Nyt on jo käyttökokemusta reilu kolmelta kuukaudelta ja ei ole tullut mitään jälkiä.

 


Tuolissa on tammipuinen jalkaosa ja pellavansävyinen kangas. istuinosan ja selkänojan saa ruuvattua irti, joten tarvittaessa kankaat saa vaihdettua, jos ne menevät esimerkiksi pilalle. Ps. norjanangervon oksat on todella upeat maljakossa.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.