30 marraskuuta 2023

LASTENHUONEEN JOULUTUNNELMAA

 


Kaupassa minä A:lle: oletko varma, että haluat ne joulukoristeet etkä vaikka esimerkiksi punaisia? A: minun kuusi, minä päätän. Ja just näin, hän saa itse koristella juuri niillä koristeilla millä haluaa oman kuusensa. Meillä meidän perheemme molemmilla jouluttajilla on omat kuuset ja omannäköinen koristelu. Minun kuusi on olohuoneessa ja A:n kuusi omassa huoneessaan.

 

 

Ja miten ihastuttava tunnelma lastenhuoneeseen tuli kuusen myötä. Vielä lumikukka ikkunalle tuomaan valoa aamusta iltaan ja yöhön. 

 


Mentiin hankkimaan noin 60 cm kuusta, mutta sitten matkaan lähti metrin mittainen joulukuusi, eihän tämäkään iso ole, mutta se pienempi olisi ollut enneminkin pöytäkuusi.

 


 

Tontut tuodaan varastosta sitten lähempänä joulua, nyt nautitaan kuusen loisteesta ja jouluvalojen luomasta tunnelmasta. Joulun taikapöly ja tontut tuo loppuvuoteen niin oman mausteensa. Tästä ajasta ei voi olla nauttimatta, kun on perheessä pieni, joka näkee tontun jälkiä ja vilauksia tontusta joka päivä. 

 


Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä, mikä loiste tuli lapsen silmiin aamupalalla, kun sanoin että huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä. A taitaa pitää huomennakin vapaa päivän niin voidaan käydä heti aamusta kalenteriostoksilla. En voi olla ostamatta joulusukan lisäksi suklaakalenteria, koska A haaveilee siitä. 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Voi miten sievä pieni kuusi. Tytöllä oma hyvä makunsa myös. Ihanaa joulun odotusta. Kyllä lasten ilo parasta odotuksessa. Senni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin söpö <3. Niin on, ihanasti käy sävyt hänen huoneeseensa ja joulun odotus on niin ihanaa lasten kanssa.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.