25 marraskuuta 2023

LATVATÄHTI – JOULUKUUSEN KRUUNU


Latvatähti kruunaa joulukuusen vai mitä mieltä olet? Ja mielestäni kuusi näyttää myös viimeistellyltä ja tyylikkäältä joulutähtineen. Joku vuosi sitten solmin latvaan rusetin, koska mieleistä latvatähteä en löytänyt, mutta onhan se tähti aina kauniimpi ja perinteisempi. Nyt olin ajoissa ja ostin Georg Jensenin kullatun latvatähden. Meillä on se suurin versio, näitä taitaa olla kolmea kokoa.

 


Latvatähden mukana tuli punainen silkkinauha, jos haluaa tähden ripustaa koristeeksi esimerkiksi ikkunaan.

 


Ja jos muilla on sama ongelma, ettei latvatähti meinaa pysyä suorassa, niin viritin vihreällä rautalangalla pitkän puikon latvaan ja nyt ei enää pääse latva taipumaan minnekään suuntaan.

 


Ensimmäinen koriste joulukuusessa on valojen lisäksi latvatähti, jonka laittamisen on ihanasti A nimennyt omaksi tehtäväkseen. Tämä on minusta ihana meidän perheen joulukoristelun perinne <3.

 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuusi. Tähti kruunaa sen! Ihanan jouluinen tunnelma teillä. Mistä olet ostanut muuten enkelikellon kynttiläkupin päälle? Olisi ostoslistalla samanlainen. Mukavaa joulun odotusta. t. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on minustakin ihanan tuuhea ja vihreä, kuusi tuo jo niin joulun tunnelman, eipä muita koristeita tarvitse. Vähän havuja ja kukkia. Tuo on Diptyquen kynttilä ja kynttilän mukana tullut koriste, noita myy Stockmann ja Petit St Louis, sieltä taisin omani pari vuotta sitten tilata. Ja kiitos, samoin sulle!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.