10 lokakuuta 2017

ASUSTEET SYKSYKSI JA TULEVAKSI TALVEKSI


eteinen, sisustus, interior, villa h
ton tuoli, eteinen, sisustus
asusteet, helie, balmuir kid mohair, villa h, muoti
villa h, olohuone, koti, stingray keinutuoli
eteinen
chihuahua, eteinen, ton tuoli, interior, sisustus

Viime viikolla olin työjutuissa Outokummussa ja kävin ekaa kertaa hurmaavassa Heliè -liikkeessä. Niin ihana putiikki! Eipä sieltä voinut ostamatta lähteä, joten nyt on asusteet syksyksi ja talven varalle hommattu. Ostin Heliestä nuo nahkasormikkaat ja tupsupipon. Pipon kanssa samaa sävyä olevan Balmuirin kid mohair -huivin ostin taannoiselta Helsingin reissulta. Nyt saa pakkaset tulla. Tai ehkei kumminkaan ihan vielä..

Yksi onnistuineista tiloista kodissamme on eteinen. Miten rakastankaan avaraa ja valoisaa eteistämme. Mielestäni yksi suunnittelun lähtökodista, omakotitaloa suunniteltaessa, on tilava eteinen. Pitäähän siellä mahtua pyörimään ja pukeutumaan useampi kerralla. Mahtua tuoli sekä ulkovaatteet. Meillä on esimerkiksi kaikki kengät ja vaatteet liukuovikaapistossa. Ei tarvitse viedä kesätakkeja varastoon talveksi tai toisin päin nimittäin tuonne kaappiin ne kaikki mahtuu. Kengille on omat hyllyt, minne menee neljä paria per hylly sekä asusteille korit. Ja se että sisälle tullessa näkymä jatkuu ikkunoista takapihalle niin koti näyttää suuremmalta kuin onkaan.

8 kommenttia:

  1. Kauniit hansikkaat! Ja onpa teillä tilava ja nätti eteinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli kivat, vähän ilmettä tuolla tikkauksella. Kiitos, se on kyllä miustakin kiva :)

      Poista
  2. Kaunis eteinen teillä, tykkään! Ja, täällä myös mietitty asusteita syksyksi ja vähän jo talveksikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut jo untuvatakki päällä parin viikon ajan lenkkeillessä koirien kaa ja hattu ja hanskatkin on kyllä laitettava, täällä tulee sen verran että sormet jäässä saa olla :)

      Poista
  3. Ihana pipo! Ja vitsi toi eteisen matto on kyllä kiva 🙏

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Kerrankin löysin pipon joka sopii mulle.. ei nimittäin mun päähän oikeen mikään pipo sovi.. Eteiseen tuo matto sopii kyllä, muualla liian "värikäs" tai tuo kuvio siis hyppii silmille :D.

      Poista
  4. Tuo eteinen on kyllä ihana! Itse kovin mietin, mitä vuokra-asunnon eteiseen voisi tehdä, että saisi sitä säilytystilaa lisää.

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos. Eteinen on kyllä mielestänikin onnistunut. Hmm. Jollain kapeilla seinälle kiinnitettävillä kaapeilla?

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.