17 toukokuuta 2020

KEITTIÖSSÄ PUUHAILUA


Villa H, keittiön sisustus, keittiössä, valkoinen keittiö
Villa H, Gubi beetle baarituolit,


Tällä hetkellä minua inspiroi leipominen ja kokkaaminen. Haaveilen jopa hapanjuurileivän teosta. Siitä pitää vielä lukea vähän lisää, ennen kuin aloitan testaamisen. Olen leiponut pullaa ja sämpylää ja pizzaa todella usein. Tänään on taas pizzapäivä. Ja testaillut uusia erilaisia ruokia, kun ruokaa tulee tehtyä monesti kaksi kertaa päivässä, niitten perusarkiruokien lisäksi.


Villa H, keittiössä
Villa H, keittiö, Gubi beetle baarituolit, sisustus

 
Naputtelin juuri ruokakauppatilauksen ensi viikolle ja tilasin tarvikkeet lehtikaalipizzaan ja hamppareihin. Nam, ensi viikolla herkutellaan. Ja koska synttärit, niin meinasin leipoa Marianne-karkki-keksejä ja voisilmäpullia.



Villa H, taulukollaasi
Villa H, lapetek liesituuletin, keittiö


A istuu monesti tuolla ikkunan luona tasolla leikkimässä koiran raksuilla kun teen ruokaa tai sitten hän haluaa istua saarekkeella leikkimässä sokerikipolla ja seuraamassa. Pullataikina onnistuu hyvin, kun A lisää hitaasti jauhot taikinaan, mutta muutoin hän on siirtynyt taikinakulhon nuolemis- ja taikinan maistelulinjalle.


 
  Villa H:

6 kommenttia:

  1. On kyllä niin kaunis keittiö, kyllä kelpaa kokkailla. Täälläkin on tullut enemmän leivottua, ja vkl:na herkuteltiin etukäteen täytekakulla, kun synttärit on ensiviikolla. :) Tuo lehtikaalipizza, on itselläkin ollut mielessä testata. Paljon onnea näin etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja nam, pitäisköhän se jonkinlainen kakku meidänkin leipoa viikonlopun synttäreille.

      Poista
  2. Suosittelen tota hapanjuureen leipomista! Niistä tulee niin hyviä😁 itse tein n.vuosi sitten oman juuren(ihan vaan vedestä ja ruisjauhoista kasvattamalla) ja olen siitä asti leiponut viikottain tällä juurella. Voin sanoa että kun oppii tuntemaan ne jauhot mitä käyttää ja oman juurensa niin leipominen on todella helppoa! Teen usein ihan vaan ruislimppua johon ei tule muuta kun juurta, ruisjauhoja vettä ja suolaa. Sen parempaa leipää ei olekkaan! Juurta voi käyttää myös muunlaisiinkin leipiin mm. Ruisleipäsiin ja vaikka sun mihin.

    Kaunis keittiö teillä😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ehkäpä uskallan testaamaan, jos sanot ettei ole vaikeaa :). Meillä äiti leipoi kotona ruisleipää juuresta kun olimme lapsia. Ja tuoreena se on niin parasta. Ja kiitos, tämä on kyllä ihanan tilava.

      Poista
  3. Kokkailu yhdessä on mukavaa. A on valinnut selvästikin sen leipomisen parhaan osuuden. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihanaa tekemistä. Ja joo, nuolee kaikki pizzataikina ja sämpylätaikina lusikatkin :D.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.