19 toukokuuta 2020

PIMENNYSVERHOT MAKUUHUONEESEEN

Villa H, makuuhuoneen sisustus, makuuhuone, pimennysverhot, flos ic valaisin


Mietin vain miksi en aiemmin ole hankkinut pimennysverhoja makuuhuoneeseen? A nukahtaa useimmiten kymmenen aikaan illalla. Varsinkin kun nyt on niin valoisaa iltaisin, on nukuttamisessa mennyt kauemmin ja iltaisin olisi vain niin mukava leikkiä, pelata jalkapalloa ja juosta ympäri kotia. Niinpä tilasin pimennysverhot. Ja ai että, miten se helpotti nukuttamista ja meillä on nukuttu aamuisin jopa yhdeksään asti.


Villa H, makuuhuoneen sisustus, makuuhuone, pimennysverhot, valokuvataulu
Villa H, makuuhuoneen sisustus, makuuhuone, pimennysverhot, chihuahua


Ensimmäisen yön jälkeen tuntui kuin olisi lomalla. Vielä A:ta pukiessa aamupalan jälkeen oli tunne, että olemme ulkomailla lomalla. Paluu hakumatkalle. Pimennysverhoista tuli niin hotellifiilis.


Villa H, makuuhuoneen sisustus, makuuhuone, pimennysverhot, valokuvatauluMakuuhuoneessa on muutakin uutta, seeprajuliste Etelä-Afrikasta otetuista valokuvista. Seeprataulu käy väreiltään hyvin makuuhuoneeseen, tilasin valokuvan ruokailutilaan, mutta en halunnutkaan laittaa taulua sinne vaan vein taulun makuuhuoneeseen. Voi että, tuo retki safarille oli niin ihana.


  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Mistä löysit pimennysverhot?
  Pitäisi myös hankkia - lapsi nukkuu kyllä, Mies ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin Jotexilta. Sieltä löysin valkoiset ja sopivan levyiset. On ollut kyllä hyvät käytössä.

   Poista
 2. Meillä on pimennysverhot käytössä ympäri vuoden :) Auttaa sekä lapsia että aikuisia nukahtamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun on ollut verhot jo yli viikon käytössä, niin joo auttaa varmasti ehkä hieman. En tiedä, kun A:n rytmi on että nukahtaa lähemmäs klo 22 lähes joka ilta. Ja kun on tarpeeksi pihalla touhunut niin nukahtaa äkkiä. On ainakin pimeä niin ei halua juosta sängystä takas leikkimään :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.