23 toukokuuta 2020

LASITETULLA TERASSILLAVilla H, terassi, lasitettu terassi, Hay terrazzo, fermob
Villa H, sinnerlig ikea, ikea sohva, juuttimatto, korkkipöytä


Lasitettu terassimme on kyllä heittämättä parhain huone keväästä syksyyn. Huhtikuun lopussa kannoimme kalusteet terassille ja juhlimme A:n synttäreitä terassilla kummien kanssa ja toisen kerran toisen mummolanväen kanssa. Tykkään edelleen tosi paljon noista aiempina vuosina hommatuista kalusteista. Sohva, juuttimatto ja korkkipöytä on IKEAn. Pieni pyöreä pöytä on Hayn Terrazzo pöytä ja tuolit on Fermobin.

Villa H, terassi, lasitettu terassi, Hay terrazzo, fermob, 4living kukkalaatikko
Villa H, mansikantaimet, terassi,


Istutin mansikantaimet jalalliseen 4living kukkatelineeseen. Ihastuin näihin ruukkuihin Homevialauran inspiroimana. Hommasin viime keväänä tuon suorakaiteen muotoisen ja kolme pyöreää kukkatelinettä ja nämä on ihanat, kun kasvit tulevat korkeammalle ja samalla myös antavat hieman suojaa terassille ohikulkijoilta.

Villa H, sinnerlig ikea, ikea sohva, juuttimatto, korkkipöytä
Villa H, terassi, lasitettu terassi, Hay terrazzo, fermob


Tällä hetkellä terassilla on valkoinen ruukkuhortensia, äitienpäiväruusu sekä kolme vaaleanpunaista ruukkuneilikkaa. Nyt näyttää jo sen verran lämmintä olevan öisinkin, niin siirrän tänään terassille ”joulukuusen” sekä siskoni tuo mummolasta talvihoidosta viime kesänä ostetun jukkapalmun.  


Ruukku hortensia, Villa H, terassin sisustus
Villa H, terassi, lasitettu terassi, Hay terrazzo, fermob


Lomatunnelmaa terassille tuo Sri Lankan lomalta napatusta valokuvasta teetetty juliste.  Meren rantaa, kohinan melkein kuulee kuvaa katellessa.


Villa H, lasitettu terassi, terassiverhot
Villa H, lasitettu terassi, terassin sisustus, kesäolohuone,


Kävin myös äsken puutarhalla ja ostin lisää kukkia terassille. Ihanaa, kohta saan viihtyisän kesäolohuoneen valmiiksi. On kyllä mahtavaa puuhailla pihalla kukkien parissa kun aurinko paistaa siniseltä taivaalta eikä tänään tuule. Ihana päivä viettää synttäreitä.  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Olen vasta hetki sitten löytänyt blogisi. Siitä on heittämällä tullut yksi lempparini. Kiitos tästä! Löysin tänne adoptio hakusanojen kautta. Olisikin mielenkiintoista lisää lukea adoptioon liittyvistä asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla <3 ja mielelläni kirjoitan adoptiosta, olisiko jotain mitä erityisesti haluaisit tietää?

   Poista
  2. Ymmärrän, että osa asioista on sellaisia, jotka haluatte pitää itsellänne. Olisi mielenkiintoista kuulla, kuinka päädyitte adoptoimaan. Oliko päätös helppo? Adoptioon ryhtyvillä on varmasti joitain pelkoja, oletko päässyt niistä yli?

   Meillä on yksi biologinen lapsi. Adoptio asia on minua kutkuttanut aina. Samalla siihen liittyy valtavasti pelkoja. Jos vain tietäisi kaiken menevän hyvin... Oma riittämättömyys ja taitamattomuus huolestuttaa.

   Poista
  3. Palaan joku päivä tähän ja kirjoitan lisää adoptiosta blogiin. Kiitos kysymyksista <3. Meillä on molemmat koirat sairastelleet niin menee aika siivotessa ja hoitaessa.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.