29 toukokuuta 2020

TAAPEROARJEN KUULUMISIA


Villa H, taaperoarkea, lapsiperhearki, terassi, kodin sisustus, puutarha


Meidän rakas iso tyttö on nukkunut muutaman yön omassa sängyssä omassa huoneessa <3. Valoisat illat ja kesä, nukahtaa hän yleensä kymmenen aikoihin. Yksi ilta en meinannut saada häntä vierelle nukahtamaan ja kysyin haluaako mennä omaan sänkyyn. Sinne hän innoissaan meni ja nukahti. Sen jälkeen pari kertaa hän on omaan sänkyyn nukahtanut, mutta välillä äidin kainaloon on ihanampi tulla <3. Eikä se haittaa, hän saa nukkua vieressä niin kauan kuin haluaa.


Villa H, terassi, lasitettu terassi
Villa H, lapset, perhe, terassi, terassin sisustus


Neiti puhua pulpattaa taukoamatta. Välillä tulee lauseita ja välillä on niin paljon asiaa että se tulee ihan omalla kielellä. Välillä nauretaan molemmat hänen jutuilleen.


Villa H, valkoinen omakotitalo, lasitettu terassi, lumon


Tärkeää on oma leikkipuisto takapihalla. Hän tykkää niin paljon kiikkua, laskea liukumäkeä ja varsinkin leikkiä hiekkalaatikolla. Ja mikä parasta, nyt on kesä ja saa kulkea paljain varpain.


Villa H, taaperoarkea, lapsiperhearki, terassi, kodin sisustus, puutarha


Lenkeillä katsellaan muurahaisia ja kerätään kukkia (kaikkea mikä vaan kasvaa luonnossa). Kuunnellaan ja katsellaan lintuja. Tikka, hän sanoo, kun kuuluu tikan naputus. Ja sillan yli lenkkeillessä hän sanoo: kesällä uimaan. Ehkä nyt on kesä ja voitaisiin mennä rannalle joku aurinkoinen päivä.  Villa H:

2 kommenttia:

  1. Hei, mikä sävy teillä on ulkolaudoituksessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoa kaikki on maalattu samalla ja koodi on TC8168

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.