13 kesäkuuta 2018

SÄNGYNPÄÄTY MAKUUHUONEESEEN?

Villa H, sisustus, makuuhuone, makuuhuoneen sisustus, oma tyyli
peilipintainen yöpöytä, KP Interiors, Villa H blogi


Yksi sisustusjuttu mitä olen miettinyt vuosia, hommatako vai ei sängynpääty? Ihastelen aina hotellimaisia makuuhuoneita, joissa on kaunis kuvioitu ja pehmeä sängynpääty sekä muhkea petaus. Kävisikö meidänkin makuuhuoneeseen vastaava kuvioitu tai sitten vastaavasti yksinkertainen ja sileä pehmustettu sängynpääty? Vai onko sittenkin parempi näin ilman sängynpäätyä?

Villa H, sängynpääty haaveita, makuuhuoneen sisustus, peilipintaiset yöpöydät
 

Ennen sängynpäädyn hankkimista pitäisi kumminkin päivittää sänkyä. Nimittäin on mietitty leveämpää sänkyä tuon 120 sängyn tilalle, ehkä jopa 160 sänkyä. Sängyllä alkaa olla sen verran jo ikää, että uusiminen olisi kyllä ajankohtaista. Nukkumiseen käytetään aika iso osa elämästä, mutta miksi sänkyyn ei tule tarpeeksi panostettua?  Uuden sängyn hankkimisen jälkeen voi sitten vasta tuon päädyn hankkia, jos mieluinen jostakin löytyy, niin tulee suoraan oikean levyinen sängynpääty.

 
Hay loop stand vaaterekki, eos vita valaisin, makuuhuoneen sisustus,
Villa H, hotellimainen makuuhuone, muhkea petaus, samettipintainen päiväpeitto, svaneforsMusta sängynpääty voisi olla makuuhuoneeseemme se paras vaihtoehto. Koska on jo beiget seinät, valkoiset lakanat ja valkoinen matto. Musta sängynpääty ja päiväpeitto toisivat vähän syvyyttä ja kontrastia. Tykkään kumminkin, että makuuhuoneen sisustus on harmoninen ja rauhoittava, ihana tila rentoutua ja nukkua. Tällä väripaletilla se ei mene kyllä metsään.

makuuhuoneen sisustus, peilipintainen yöpöytä
Villa H, sisustus, makuuhuone, peilipintainen yöpöytä, kuu valaisin

Sängynpääty toisi viimeistellymmän ilmeen makuuhuoneeseen ja tykkään muutenkin että makuuhuoneessa on vähän hotellimainen sisustus. Mun lempilakanat ovat valkoiset ja puuvillasatiinia ja vaihtelenkin lähestulkoon aina kahta samanlaista valkoista pussilakanaa. Toiset kun on pesussa niin toiset käytössä. Mitä mieltä olet, ostaako sängynpääty vai ei?
 
Seuraa Villa H:
 
 

2 kommenttia:

  1. Todellakin ensin leveämpi sänky, ainakin 160 cm. Jos itse ostaisin nyt , valitsisin jopa 180 cm leveän. Tietysti makuuhuoneen koko vaikuttaa valintaan. Kyllä se päätykin on minusta melko ehdoton. Suojaa seinää ja antaa viimeisen silauksen kokonaisuuteen. t. Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista! Ja joo nyt kun meillä on 3,6 metriä leveyttä makuuhuoneessa niin sopii kyllä hyvin leveämpi sänky! Edelliseen asuntoon ei olisi sopinut kuin max 140 niin ostettiin 120 ja siihen on niin hyvin sopinut ettei ole leveämpään vielä tarvinnut vaihtaa. Mutta seuraava sänky 160. Eikö olekin! Muhkea, kuvioitu ja musta, se se tulee olemaan, mutta ensiksi pitää käydä sänkykaupoilla. Ihanaa viikonloppua Anni!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.