08 kesäkuuta 2018

TYÖHUONEEN KESÄSISUSTUS

villa h, työhuone, sisustus,
villa h, y-tuoli, skagerak työpöytä,
 
Täällä on viime kuukaudet menneet tiukasti työtuolissa ja töitten äärellä. Eikä kesätoimisto ole ulos siirtynyt kertaakaan, sillä minnekäs sitä viihtyisästä toimistosta lähtisi. Paitsi ruokapöydän äärelle tekemään töitä (näkymä olohuoneen ikkunoista pihalle on vaan niin kaunis, että siinä on mukava töitä tehdä).
 
tarjoiluvaunu, villa h, työhuone, sisustusinspiraatio
beni ouarain matto, villa h, työhuone, työhuoneen sisustus, y-tuoli

 
Tällä viikolla innostuin sisustamaankin toukokuussa tyhjentynyttä työhuonetta. Aina silloin tällöin iskee sisustusinspis jolloin käyn lähes joka tilan läpi ja teen pieniä muutoksia. Toisinaan ne muutokset ovat vain sohvatyynyjen vaihtoa huoneesta toiseen ja välillä jotain muuta kuten verhojen ja mattojen vaihtoa ja sohvan tyynynpäällisten pesua. Nyt se inspis tuli maanantaina.
 
infinity flower box, ruusulaatikko, villa h, työhuone, työhuoneen sisustus

 
 
Työhuoneessani vaihdoin valkoiset pellavaverhot tuollaisiin ohuempiin hieman kimallelankaa sisältäviin harmahtaviin verhoihin. Toin varastosta tarjoiluvaunun lehdille sekä kameran säilytykseen. Paikkaansa ehtivät taulut tuovat kodikkuutta seinän vierustalla, ruusut pehmeyttä ja samalla lattia tyhjentyi lehtipinoista. Eikö näytäkin taas viihtyisältä? Kyllä täällä nyt passaa taas konetta näpytellä. Mulla on viime aikoina ollut niin kivoja työprokkiksia että monena iltana on mennyt myöhään suunnitellessa. Suunnittelu on niin mun juttu. Ja välillä kun saa vapaat kädet ja pääsee suunnittelemaan erilaisia omakotitaloja niin ai että miten nautin. Työt vie aivan mennessään.
 
 
 
Seuraa Villa H:
 
 

2 kommenttia:

 1. Näyttää todella viihtyisältä! Lehtipinoille löytyi oikein hieno paikka.
  Ja hauska nähdä Beni Ouarain eri huoneessa, se sopii mainiosti juuri tähän työhuoneeseen(kin) :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla ja kyllä helpottaa siivousta kun tavarat ei ole lattialla. Tuo matto on niin tehty tuohon tilaan! Just sopivan kokoinen. Ihanaa sunnuntaita

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.