24 kesäkuuta 2018

VIIKON PARHAAT

Villa H, kuisti, laventeli,
 
Viikon paras... 
…tuoksu on vastasyntyneen vauvan tuoksu. Pääsin juhannuksena tuoksuttelemaan viikon vanhaa pienokaista ♥, niin parasta! Sekä toinen viikon paras tuoksu on vastaleikatun nurmikon tuoksu ja laventelit kuistilla.
…herkku on grilliruoka. Päästiin juhannuksena valmiiseen pöytään grilliherkkuja syömään. Grilliruokaa ja uusia perunoita, nam. Tulee ihan nälkä vain muistellessa herkullisia ruokia.
Villa H, olohuoneen sisutus, sisustusinspiraatio, jonathan adler, stingray, hattara matto
 
…lenkki tehtiin juhannusaattoaamuna kaatosateessa. Se puhdas ilma mitä hengittää sateen aikana. Ei haitannut sade menoa vaikka sadevaatteet oli kotona kaapissa. Kesäsade on vaan niin raikasta ja puhdistavaa.
..podcast löytö on ysistä viiteen -podcast. Olen niin koukussa podeihin. Nykyään kuuntelen niin aamulenkillä kuin töitä tehdessä podcasteja.
Villa H, valkoinen talo, omakotitalo, lasitettu terassi, puutarha, päärynäpuu
 
…rentoutumiskeino oli lukeminen. Luin viikonloppuna kirjaa niin sohvalla sisällä kuin aurinkotuolissa pihamaalla.  
pionit, lempikukka, dora maar maljakko, zarro
 
…kukka on pionit omalta pihalta. Pionit kukkii tällä hetkellä niin kauniisti monessa sävyssä pihamaalla ja seuraavaksi on vuorossa ruusut.
 
...juoma on vihreäteelatte. Kiitos siskolle vinkistä, että vihreä tee on parasta palautusjuomaa. Jospa jalkoja ei niin pakottaisi enää öisin. Ollaan lenkkeilty noin kaksi-kolme tuntia päivässä koirien kanssa ja kyllä alkaa jaloissa tuntumaan. Ei koirilla vaan mulla, heh.
 
Ihanaa alkavaa viikkoa ♥
Seuraa Villa H: 
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihana lista viikon parhaista.
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! Ja kiitos samoin sinne! Nyt on kyllä ollut upea auringonpaiste ja lämpö tällä viikolla, niin piristävää kun töitä on taas kertynyt enemmän kuin tunnit meinaa riittää :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.