28 kesäkuuta 2018

TIISTAIPÄIVÄ KANSSANI

Pitkästä aikaa perus päivä kanssani-postaus. Aika normaali arkipäivä oli eilinen tiistai tällä yrittäjällä, tai työpäivä on ollut vastaavanlainen viime kuukausien aikana. Välillä enemmän muita menoja ja välillä koko päivä taas kotona. Tässä siis kurkistus tiistaipäivään:
 
7:00
Tänään herätyskello on 7.30 soimassa, normaalia aiemmin koska aamulla palaveriin meno. Mietin unissani että miksihän kello ei soi? Herään 7 aikaan siihen, että pienempi koirista seisoo makkarin ovella. Toinen koira osaa ite raottaa ovea ja seisoo jo ulko-ovella odottamassa terassille pääsyä. Lopulta nousen 7:20, Keitän kahvit ja laitan puuron mikroon ja pesen hampaat. Syön aamupalan päivän uutisia lukiessa puhelimelta, jonka jälkeen lähden 45 min lenkille koirien kanssa. Hoidan lenkkeillessä ensimmäiset työpuhelut. Tänään puhelin alkoi soimaan jo heti 8 aikaan, yleensä olen siihen aikaan vielä peiton alla.
8:30
olen kotona ja annan koirille ruuat. Laitan hiukset ja hoidan vielä hieman työjuttuja koneella ennen kuin pitää mennä. Käyn petaamassa vielä pedin ennen lähtöä.
9:00
olen autossa matkalla palaveriin joka kestää ajateltua kauemmin. Tulomatkalla käyn vielä yhden tontin katsomassa. Tänään koirat on olleet yli 5 tuntia keskenään kotona, joka on pidempään kuin koskaan ennen. Yleensä ne ovat keskenään vain max 4 h.
14:20
Vihdoin kotona. Ensiksi tietysti koirille huomiota ja herkut, jonka jälkeen teen hetken töitä. Ja sitten taas karvakaverit haluavat lenkkeilemään ja lähdemme 45 min lenkille.

15.30
Kotona taas. Ensimmäisenä annan koirille iltaruoat, keitän kahvit itselle ja laitan riisipuuron kiehumaan. Meinaan pitää pienen tauon ja menen terassille kahville. Mutta en tietenkään osaa olla töitä tekemättä, niin aika pian tulen takaisin sisälle ja koneen ääreen. Riisipuuro porisee varmaan yli tunnin samalla kun istun koneella töitä tehden. Mieheni tuleekin ajoissa töistä 17.30 ja vaihdamme kuulumiset ja päätämme lähteä kylään.
 
 
18:00
Syön riisipuuroa ja lähdemme matkaan. Koirien kolmas ja neljäs lenkitys hoituu siten, että jään kävelemään loppumatkoiksi niin kylään mennessä kuin kotiin tullessa.
20:00
Tullaan takaisin kotiin ja aloitan saman tien työt.
23:00
Nyt alkaa jo sen verran väsyttää, että laitan viimeisen sähköpostin ja suljen työkoneen kannen. Huh, olipas taas päivä! Syön riisipuuroa myös iltapalaksi sekä teen tiskihommat jotta aamulla on kivempi herätä siistiin keittiöön. Kirjoitan vielä puhtaaksi tämän postauksen ja selaan vähän puhelinta.
24:00
Äkkiä nukkumaan!

Seuraa Villa H: 

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.