06 kesäkuuta 2018

VIIME PÄIVINÄ...

keittiö, hortensiat, dora maar maljakko, valkoinen keittiö

 • Pidin ansaitun vapaapäivän lauantaina ja luin kirjaa kolme tuntia takapihalla. Nautin auringonpaisteesta ja koirien seurasta. Harvinaista herkkua oli tämä.
 
 • Huolestuin Lukan kaulan alla olevasta ihottumasta ja tänään täytyy soittaakin eläinlääkäriin. Voi toista kun sitä kutittaa joku niin paljon.

taulukollaasi, keittiön sisustus, valkoinen keittiö

 • Maanantainen siivouspäivä jatkui pitkälle yöhön, puoli viiden aikaan aamuyöstä heräsin laittamaan viimeiset sohvatyynynpäälliset koneesta paikoilleen ja taas takaisin nukkumaan.
 
 • Olen jättänyt aamupalan aivan liian usein väliin. Ja syönyt ruuaksi pussillisen popcorneja. Kiireinen kevät ja ruokarytmi ei kyllä kulje täällä käsikädessä. Se minkä karsin kiireessä on ruokailu. Hyvin pärjää aamukahvilla puoleen päivään jne. Ei hyvä.
 
valkoinen keittiö

 • Mutta aina on aikaa koirille. Maanantaina lenkit ei meinannut vain millään onnistua tuulessa ja sateessa. Kaksi yritystä ja molemmilla kerroilla juostiin vauhdilla takaisin kotiin. Nimittäin ei tuntunut mukavalta kun rakeet tuuli urheilutrikoita vasten. Auts. Mutta kylläpäs sade teki hyvää!


oma tyyli, ajatuksia viime päiviltä, keittiön vetimet

 • Nauranut niin paljon vedet silmissä että nyt on tullut ainakin vuosi ikää lisää.
 
 • Vieraillut ystävien uudessa kodissa ja rakastuin niin heidän tilaan. Upea maalaismaisema ja kaunis vanha pihapiiri.

keittiö, sisustus, koti, Villa H, baarijakkarat, saareke
 
 • Tehnyt aivan liian usein puolen yön aikaan töitä. Mutta mulle vain sopii tämä rytmi että aamulla suoraan sängystä töihin, päivällä pieni tauko ja sitten taas ilta töitä.

 • Miettinyt että pitäisi vihdoin viimein saada aikaiseksi tilata keittiöön uudet vetimet.
 
 • Ja haaveillut samettisista ja selkänojallisista baarijakkaroista. Eikö passaisikin tuohon sellaiset harmaina ja messinkijaloin? Samettipäällysteiset ei taida olla mitenkään järkevät joten ehkä muoviset? Onneksi haaveilu ei maksa mitään.
 
 
 Seuraa Villa H:
 

4 kommenttia:

 1. Tuo ruokapuoli kuulostaa niin ikävän tutulta. Itsellänikin olisi petraamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks muillakin ;). Mun pitäisi aina tehdä iltaruokaa sen verran että siitä riittää seuraavaksi päiväksi sekä mulle että miehelle evääksi. Niinpä usein teen kilon pussin vaikkapa porkkanoita uunissa kerralla niin ainakin kasviksia tulee syötyä tarpeeksi. Onneks tänään oli eilistä ruokaa. Ja usein syön aamuruuan aamupalaksi :D. Nyt kyllä pitää taas petrata!

   Poista
 2. Täällä yksi joka jättää aina hommien keskellä ruoan pois, ja usein päänsärky alkaakin muistuttaa viimeistään illalla. Niin on pitäny petrata, mutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä taitaa olla sit useampi 🙈. Mulla ei tule pääkipua kun muistaa juoda kumminkin paljon. Ensin tulee hoidettua koirat ja lenkitykset niin sit omasta ruuasta on helppo skipata ja jatkaa töitä kahvikupin voimalla ja vaikka näkkärillä. Nyt kuule petrataan yhdessä! laitoin just riisipuuron tulille ni on taas huomiseks syömistä.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.