29 maaliskuuta 2012

LOMATUNNELMIA

Lumen ja sohjon keskellä on mukava haaveilla seuraavasta lomasta lämpimään :). Haaveiluun ei kyllä auta aikaisempien lomakuvien selaaminen.. Mutta laitan kumminkin tähän muutaman kuvan tammikuun Vietnamin matkaltamme, parin kuukauden takaa.TUOLIT

Haluan yksinkertaiset ruokapöydän tuolit ja ilman pehmusteita. Oon niin tohelo, jotta pehmustetut tuolit eivät pitkään säilyisi hyvännäköisinä ja puhtaina :). Listasin tähän ruokapöytien tavoin kivoja vaihtoehtoja tuoleiksi. Jos meille tulee vaalea, puinen ruokapöytä, kävisi siihen hyvin mustat tuolit. Vai mitä mieltä olette? :)

 Nämä jakkarat on niin kivannäiköiset, että laitan vielä tähän loppuun. Ei kumminkaan ruokapöydän tuoleiksi.

Kuvat lainattu Vepsäläinen.

28 maaliskuuta 2012

RUOKAPÖYTÄ

Selasin nettikaupoista ruokapöytä vaihtoehtoja kotiimme. Joko vaaleaa puuta tai mustaa. Alla muutama vaihtoehto, joista sitten myöhemmin voisi valita parhaan :).

Adatable

KVP10

Loop Stand

Occa

Forest


Suvanto
Kuvat lainattu Vepsäläinen, Isku,  Nikari ja Finnishdesignshop.

26 maaliskuuta 2012

KAAPISTOA MAKUUHUONEESEEN

Hienoa saada kunnon vaatekaapisto, kun talo valmistuu :). Tykkään järjestellä kaappeja ja pitää tavarat suorissa, siisteissä pinoissa.. se on tarkkaa. Siivous aloitetaan kaappien järjestelyllä ja tavaroiden läpikäymisellä :). Nykyisessä asunnossa meillä on kaksi 60:stä hyllykaappia. Vaatteiden lisäksi kaapissa myös petivaatteet jne. Henkarivaatteille on oma rekki ja loput eteisessä. Unelma olisi sellainen erillinen pukeutumishuone. Mutta mennäänpä asiaan. Meille tulee makuuhuoneeseen ja eteiseen Tank Indoorin säilytysjärjestelmä ja liukuovet.

Valkoinen runko...

Lasiset liukuovet. Meille valkoiset ja ilman välilistaa.
 Yllä olevat kuvat lainattu täältä.

Suunnittelin yhteensä 3,4 m leveän (koko huoneen levyisen) ja 2,2 m korkean järjestelmän, jonka eteen tulee valkoiset lasiliukuovet lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Rungoksi valitsin valkoisen. Tykkään säilyttää vaatteitani henkareissa ja tankoa meille tuleekin aika paljon. Kaapiston päälle jää yhtenäistä hyllytilaa (noin 40 cm korkea), johon voi laittaa esimerkiksi laatikoita. Tässä kuva suunnitelmastani. 
Reunoilla molemmille omat hylly ja koriryhmät alusvaatteille, t-paidoille jne. Miehen vaatteille hyllyä. Paidoille, bleisereille, hameille ja housuille pari tankoa päällekkäin. Ja vielä vähän tankoa pidemmille henkarivaatteille, kuten mekoille, kalusupaidoille ja juhlavaatteille.

23 maaliskuuta 2012

WC SISUSTUSSUUNNITELMAA

Tässä olisi wc:n suunnitelmaa. Toinen wc tulee kodinhoitohuoneen päähän ja sinne tulee lattiaan sama musta 10x10 laatta kun kodinhoitohuoneessa sekä mustat tasot. Seiniin valkoinen maali ja oveksi Tank Indoorin valkoinen liukuovi. Eli toisessa wc:ssä mennään mustavalkoisella linjalla.

Suurempaan wc:hen halusin alla olevien kuvien tunnelmaa. Vaaleaa puuta, altaan alle taso, ei kaappia, iso peili jne.
Lattiaan valitisin Laattapisteen Tulipano Nero 10x10 laattaa, valkoisena. Saumat myös puhtaan valkoisella. Wc-istuimen takaseinälle tulee puupaneeli vaakaan ja päälle puinen taso. Tasot ja paneeliseinä vaaleaa puuta. Ehkä saarnia... Malja-altaan alle tulee kaksi tasoa päällekkäin.Aurinkoista viikonloppua kaikille  :)

20 maaliskuuta 2012

200312

Meillä pitäisi alkaa rakentaminen kolmen viikon päästä ja vielä on pohjien ja perustusten teko aivan auki. Vitsit, olin niin varma että ei tarvitse kysellä kymmentä tarjousta perustuksen tekijästä... mutta, mutta. Meinattiin ottaa perustukset tutulta urakoitsijalta, mutta tarjouksen saatuamme suunnitelmat muuttuivat. Luultavasti nyt etsitään kirvesmies ja itse ollaan apuna :).

Sähkötöistä pitäisi tulla tällä viikolla tarjous ja putkiurakoitsija onkin jo valittu. Seuraavaksi pitää alkaa kyselemään ulko-ovista tarjouksia ja tietenkin ekana soittaa kaivurikuskille :).

14 maaliskuuta 2012

140312

Aamulla oli aloituskokous.

"Löysin" ihanan keittiönhanan... harjattua rosteria... Pitäisköhän varata?

Ehkä :). Mietin vielä. Eihän niitä tule kuin yksi.

Seuraavaksi kaivurikuskin etsintä, 
vesi- ja viemäriliittymäsopimukset, 
tarjoukset perustuksista ja 
pohjien teosta jne.

10 maaliskuuta 2012

OLOHUONEEN SISUSTUSHAAVEITA

Tässä kuvien muodossa tulevan kodin olohuoneen sisustushaaveista. Valkoiset seinät, vaalea lattia, musta-valkoista, rouheaa ja vaaleaa puuta, isot ikkunat... Niin ja punatiili takka :)


Kuvat lainattu Vepsalainen.com

08 maaliskuuta 2012

VÄREJÄ KOTIIN

Löysin toisen blogin kautta upealle sivustolle, desing-seeds, jossa on mahtavia kuvia ja väriyhdistelmiä :) Tällaista haluaisin tulevaan kotiimme:Kuvat lainattu http://design-seeds.com/.

07 maaliskuuta 2012

OVISTA

Meille tulee välioviksi Jeld-wenin Trend-suoralinjaiset peiliovet.


Pesuhuoneeseen tulee saman yritykset satiinilasiovi. Saunan ovi tulee paikallielta firmalta, josta tulee myös saunan ja pesuhuoneen väliseinän lasit..


Ja ulko-oveksi alla oleva, mutta erivärillä. Pitää vielä miettiä tuota ovea..


Levikkeeksi jopi kumpi kirkkaalla lasilla. Ehkä tuo oikeanpuoleinen malli.


 Eli edestä haluan talon näyttää tältä:


Kodinhoitohuoneesta sekä olohuoneesta terassille tulee lasiaukolliset ovet. Valkoisena.
Ja varastoon tulee normaalit umpiovet:

 
Autotallin nosto-ovea en laita enää tähän :D

Kuvat lainattu Jeld-wen, Fennodoors ja Kaskipuu.