30 toukokuuta 2013

KANKAITA

Sadepäivää odotellassa. Ei tartteis kastella pihaa niin paljoa ja toisekseen nämä kankaat odottelee ompelua ;). Tuosta raitakankaasta tulee työhuoneeseen verhot, ehkä kappa. Sit tuosta sekakuviollisesta kankaasta tulee vierashuoneeseen pitkät verhot. Täplikkäästä kankaasta tulee pari tyynynpäällistä sekä päällystin sillä nuo vierashuoneen tuolit. Semmosta puuhailua pihahommien välissä :).

29 toukokuuta 2013

PIHALLA KUKKII...
...ja nurmikko alkaa vihertämään. Päärynäpuu  sekä toinen omenapuista kukkii. On ne vaan kauniita. Terassille laitoin ruukkuihin mansikkaa, laventelin sekä kahta eri salaattia tuohon kolmanteen ruukkuun. Mies maalasi mulle ruukuiksi vanhat kurkkupurkit. Etukuistille tuli mustat.

Täällä on nyt 26 astetta lämmintä, joten ei voi kun nauttia ;). Lueskelinkin lehtiä pihamaalla hetken ja kävin tutkimassa niittyä.. luultavasti suurin osa siemenistä lähti tuulenmukaan... mut kasvaa siellä ainakin rikkaruoho. Ha,ha. Noh, syksyllä uudestaan.

27 toukokuuta 2013

VÄLILLÄ SISÄLLÄ

Heippa, mites siellä? Joko pihahommat tehtynä? Jatkoin tänään taas sokkelin vierustojen tekoa ja jätin vähän huomiseksikin ;). Sisähommat on ollut niin tekemättä. Koko viikonloppu meni ulkosalla ja sunnuntainahan otetaan rennosti. No tänään vähän ulkoilutin imuria, eipähän ole enää hiekkalaatikkoa eteisessä. Jossain vaiheessa pitäisi laittaa nuo kolme taulua keittiöön. Poikkesin perjantaina ikeassa ja nappasin taulut mukaan.
 Mut nyt untenmaille.

26 toukokuuta 2013

TERASSI: LEMPIPAIKKA

Sain Irinalta, white & fresh -blogista, haasteen: lempipaikka kotona.

 

- Kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
- Jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallasi blogille
- Muista kiittää haasteen antajaa

Mikä ois se ihan lemppari? hmm.. No enitenhän sitä aikaa viettää olkkarissa ja nyt ilmojen lämmetessä terassilla. Mut sit yks lemppareista on sauna-pesuhuone osasto. Voi vitsit siitä tykkään kans :). 

 

Niin eli lempipaikaksi valitsin terassin. Sinne vois muuttaa näin kesäksi. Grillailla, kahvitella, ruokailla, viettää aikaa, tehdä töitä, nauttia kauniista säästä ja ihailla pihamaata. Siinäpä se, toinen olkkari. Kuvat nappasin tänään terassilta.

 

Mikä on teidän lempipaikkanne kotona, onko yksi yli muiden vai useampia?


Laitan tämän haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:
Tuijalle form follows function -blogiin
Sannalle Inspired by love -blogiin  
Katjalle Projektitila -blogiin
sekä
Hannalle Pastellimaja -blogiin

Aurinkoista sunnuntai-iltaa teille!

25 toukokuuta 2013

PUUTARHA HOMMIA...Eilen omenapuut, päärynäpuu, mustaherukkaa, punaherukkaa, viherherukkaa ja vähän sokkelin vierustaa. Tänään norjanangervoa eturajalle ja vähän taas sokkelin vierustaan mursketta. Terassille mansikkaa ja salaattia. Mitäs vielä, vai joko vois levätä ;)

Ehkäpä lähden saunaan.

Huomiseen!

24 toukokuuta 2013

KORI


Piiitkästä aikaa blogin pariin. Olipas se kiireinen loppuviikko, tuli ajeltua Suomea ympäriinsä. Mikäs sen mukavampaa näin kesäsäällä. Ennen lähtöä kävin nappaamassa korin sisustuskaupasta. Paikkansa se löysi olkkarin nurkasta.

Mutta nyt lähden pihailemaan. Autotallin nurkalla kymmenkunta puskaa odottaa istutusta. Jotenka huomiseen!

22 toukokuuta 2013

KUKKAKAUPOILLATänään oli tunti aikaa ja käytin sen kyllä tehokkaasti :). Ensiksi kahville siitä kaupungille ja lopuksi agrimarketin kautta takaisin toimistolle. Vaalenapunaisia pelargonioita. Kesäkukat etukuistille sekä kastelukannu hankittu. Joo ja edelleen puuttuu ruukut, mut eihän se haittaa? Nyt kurvaan työmatkalle ja viikonlopuksi puutarhahommiin.

19 toukokuuta 2013

SUNNUNTAINA

 Sunnuntaita. Ajelua lähiseudulla. Pihapäivillä kivien valintaa. Sokkelin vierustalle. Kaupungilla syömässä. Valokuvaamista niemen kärjessä. Vois sanoa, et ollaan saaristolaisia. Kaikkialle vihreää, niin kesä.

18 toukokuuta 2013

MAKKARI ILLAN KOITTAESSA

  
Ilta koittaa ja uni voittaa. Kylläpäs veti runolliseksi ;). Naapurin kans istutin pensasaitaa vesisateessa ja se oli kyllä hauskaa. Tuli jopa suoraan. Raskaan päivän jälkeen vähän juhlimassa kihlaparia ja nyt vois sit käpertyä sängylle lukemaan. Kerrankin näkee makkarissa lukea, nimittäin vihdoinkin yövalot. Mut mittee teille kuuluu?

Hyvää yötä!


ja Tervetuloa kaikille uusille lukijoille, teitä on taas tullut muutama lisää, mahtavaa! :)

17 toukokuuta 2013

TÄNÄÄN

 
Aamulla herätessä kukonlaulun aikaan, olohuone kylpi auringossa. Otin kameran ja yritin vangita kauniin valon. Mutta ehei, ei mun taidoilla. Lyhyt työpäivä ja pihalle niityn istutukseen. 

Se tuoksu, hiekan ja mullansekainen kuuma hikinen iho, kesätuoksu, voisko parempaa olla? Iltapäivällä maltoin hypätä autoon ja ajelin läheiselle puutarhalle. Ja enpä tietenkään osannut päättää mitä haluan eturajalle pensasaidaksi. 

Ostinkin vain kolme syreeniä. Myyjä valitsi mulle lila-sinisävyiset syreenit (kaikkea muuta mitä lähin ostamaan ;)). Ja nyt ne onkin istutettuna. Ja kyllä, mulle kesän ensimmäinen hellepäivä. Olen nauttinut. 
Kesän ensimmäiset rusketusrajat.

16 toukokuuta 2013

KIERRÄTYSTÄ KOTONA


Niinhän siinä kävi, että pistin valaisimet kiertoon. Kierrätystä huushollin sisällä. Ekana kuvia ruokailuryhmän valaisimesta. Ja hei, bongasko kukaan olkkarin uutta valaisinta ;)?