13 kesäkuuta 2023

VAALEANSINISET LAKANATTänä kesänä vaaleansininen on hurmannut entistä enemmän. Vaaleansininen mekko, vaaleansiniset kesäkukat ja nyt vaaleansiniset lakanat niin ja vielä kaiken päälle upeat vaaleansiniset kesävaljaat rusetteineen ”pojille” eli koirille. Tänä vuonna juhannus menee siis vaaleansinisissä asuissa koko perheellä, eikä valkoisissa niin kuin edellisinä vuosina.

 


Inspiraatio vaaleansinisiin lakanoihin tuli Modernisti Kodikas -Kertulta, kiitos, kun näin Instagramissa kuvan hänen mökillänsä olevista upean raikkaista vaaleansinisistä lakanoista. Omat lakanat tilasin H&M:ltä, joiden lakanoissa on ollut hyvä hinta-laatusuhde. Meillä on muutamat lakanat sieltä ennestään.

 


Beige ja vaaleansininen käy niin hyvin yhteen, ihanan kesäinen ja raikas tunnelma nyt meidän makuuhuoneessamme ainakin minun mielestäni. En haaveile kesämökistä enkä mökkielämästä, mutta mökkitunnelmaa tykkään tuoda kesäksi kotiin.   

 


En ole muuten kolmeen kuukauteen nukkunut sängyssä, ehkäpä kesän lopussa jo uskallan siirtyä sänkyyn ja antaa koirien pomppia taas itse enemmän. Toisaalta niin hyvin on nukuttanut lattialla, kun saa nukkua aivan yksin ja parin sentin patjalla kovalla lattialla. Osaakohan sitä enää pehmeässä sängyssä nukkuakaan?

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

07 kesäkuuta 2023

MAANANTAILISTA

 Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Meillä viikonloppu alkoi jo keskiviikkona, kun päätettiin extempore lähteä torstai-perjantai reissuun. Kotimaanmatkailua koko perheellä. A sanoi hotellissa: äiti niin kivaa kun isä ja koirat on meidän mukana <3. Käytiin Torniossa ja Kempeleessä. Ja lauantaina oli 15 sisaruksestani nuorimmaisen lakkiaiset, miten ihana oli nähdä lähes kaikki sisarukset lapsuudenkotona yhtä aikaa. Ihana viikonloppu takana.

 


Miltä näytät tänään?

Toivottavasti pirteältä :). Päällä mustat leveät housut, valkoinen t-paita, musta neuletakki ja valkoiset tennarit. Hiukset sotkunutturalla niinkuin joka päivä.

Päivän suunnitelmat?

Aamu alkoi uimakoululla. A aloitti kesäloman ja heti kesäloman alussa on uimakoulu. Ja koska yrittäjänä loma on myös vähän töitä, niin tänään tulee A:n serkku häntä hoitamaan alkuviikon ajan ja voin itse tehdä töitä. Tosi kivoja suunnittelutöitä onkin työn alla.

 


Mitä odotat tältä viikolta?

Lämpöisempiä kelejä. Tänään on ehkä pakko lämmittää takkaa, koska sisällä on jo alle 20 astetta lämpöä, missä se auringonpaiste viipyy?Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Tänään pastaa jauhelihatomaattikastikkeella, joku päivä grillataan makkaraa, ehkä kanakermakastiketta ja riisiä ja mitäs vielä, jotain mitä tekee mieli. Parasta kanakastiketta tulee, kun laittaa paistettujen kanasuikaleitten joukkoon purkin kaurakermaa ja yhden suolakurkun palasina, aivan parasta kastiketta.

 


Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Hmm, saada työt keskiviikkoon mennessä tehtyä niin että voin sitten lomailla loppuviikon ilman että pitää töitä tehdä samalla. Minullahan on tavallaan 1/9 lomaviikko tänään aluillaan. Niin ihanaa kun on mahdollista pitää A koko kesän kotona.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin