14 tammikuuta 2024

PYÖREÄ RUOKAPÖYTÄ - OLIKO HYVÄ VALINTA?

 


Pari kuukautta sitten meillä vaihtui ruokapöytä pyöreään pöytään ja ajattelin kirjoitella kokemuksia, oliko hyvä päätös vaihtaa ruokapöytä.

 

 

+ Tilan tuntu, olohuoneruokailutila on väljempi ja tuntuu nyt tilavammalta. Kuudenhengen suorakaiteinen pöytä taisi olla mitoitukseltaan liian suuri tähän tilaan.

+ Pöydän ympärille sopii 6-7 tuoliakin tarvittaessa ja tarjoiltavat hyvin keskelle. Aika harvoin vieraita loppujen lopuksi käy, että meidän 3 hengen perheelle tämä on juuri sopiva. Pöydän ympärillä on yleensä 5 tuolia.

 


 

+ Sanomalehtikin sopii hyvin pöydälle. Meille tulee lehti ja mieheni ehto oli, että hänen pitää mahtua aamuisin levittämään sanomalehti pöydälle.

+ Pöydän yksityiskohdat ovat upeat ja pöytä on jämäkkä, ei liiku pienellä töytäisyllä. Tykkään niin paljon tästä ruokapöydästä, meillä on siis Gubin Moon pöytä.

 


- Mustassa pöydässä kaikki jäljet ja naarmut näkyy hyvin. Toisaalta ruokapöytä tulee pyyhittyä heti kaikkien ruokailujen jälkeen. Ja koska pöytä on ostettu käyttöä varten, elämisen jäljet saa siinä näkyäkin.

 


Kuten plussien määrästä huomaa, pöytä on täydellinen meidän käyttöön ja meidän tilaan.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

05 tammikuuta 2024

2024

 


Uusi vuosi on alkanut rauhallisesti ja hieman odottavin ja pysähtyvin tunnelmin. Saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Parin kuukauden päästä oleva lomamatkakin tuntuu kaukaiselta, sitä ennen voi tapahtua mitä vain suuntaan, jos toiseen.

 


Jos haluaa oikeasti olla ilman puhelinta ja somea, niin se onnistuu helposti puhelimen hajoamisella. Just nyt olen ilman mitään puhelinta ja liittymää noin 4 tuntia, tuntuupa oudolta. Pakkohan se oli siskolle ilmoittaa, että nyt ei minuun saa yhteyttä hetkeen ja olipa nostalgista puhua tietokoneella vähän niin kuin skypellä. 

 


Mutta tänään saan vihdoin uuden puhelimen käyttöön. Ei mennytkään kuin noin 2 viikkoa vanhalla, juuri ja juuri toimivalla vara puhelimella. Toisaalta just hyvä olla vähän ulkona kaikesta hetki varsinkin lomalla ollessa. Jäi valokuvat joulusta ottamatta ja uusi vuosikin vaihtui rauhallisesti pauketta pelkäävien koirien kanssa. Uudesta vuodesta jäi myös ihanat muistot, miten ihana oli kokoontua vanhempien makuuhuoneeseen siskojen kanssa juttelemaan <3. Näitä hetkiä useammin tähän vuoteen. Perhe <3.

 


Sitten sisustuksesta, syksyllä hommasin eteiseen tuon vaalean maton, tumman käytävän maton tilalle, mutta tuo matto liikkuu aikapaljon. Olisiko sinulla jotain hyvää vinkkiä, mattoteippiä tms., millä maton saisi pysymään paikoillaan?

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin