28 syyskuuta 2017

MATTO RUOKAPÖYDÄN ALLE, KYLLÄ VAI EI?

villa h, formakami, matto ruokapöydän alle, sisustus
villa h, ruokailutila
villa h, formakami, matto ruokapöydän alle, sisustus
tolix, sisustus, villa h
villa h, formakami, matto ruokapöydän alle, sisustus


Pari päivää sitten sain idean siirtää mustan villamaton makuuhuoneesta ruokapöydän alle. Haaveilen makuuhuoneeseen pehmemmästä ja paksummasta matosta (valkoisesta), koska koirat hyppivät sen verran paljon sängystä alas ja ylös niin pehmeämpi matto olisi turvallisempi. Tai ainakin kuvittelen näin. Niinpä tänään työnteon lomassa ryhdyin tuumasta toimeen ja nyt on matto ruokapöydän alla. Ja kyllähän tuo musta matto tuo ryhtiä muutoin vaaleaan ruokailuryhmään ja väriparia löytyy niin taulusta kuin valaisimesta sekä lähellä olevaan olohuoneen maton kuvioinnista, muun muassa. Mitäs sanotte, hitti vai huti?

26 syyskuuta 2017

INSPIRAATIOTA JA MATCHALATTEA


Usvaista ja syksyistä. Niin kaunista ja toisaalta mukavaakin. Rauhallista ja tunnelmallista. Tykkään syksystä, ehkä se on se uusi ja rauhallisempi arki kesän jälkeen. Taljoja esille lämmittämään kylmiä metallisia ruokapöydän tuoleja. Inspiraatiohetket. Uusia ideoita sisustukseen. Valokuvien teettämistä ja mattorallia. Sitä on viime päivinä ollut. Eräspäivä siskontyttöni halusi tulla kuviin. Muutaman kuvan jälkeen sanoi että nyt riittää. Niin suloinen ja rakas ♥. Matchalattea ja inspiraatiota. Ne kuuluu aina syksyyn ja talveen. Omiin hetkiin ja rauhoittumiseen.

23 syyskuuta 2017

MISTÄ SYNTYY KODIKKUUS?

kodikkuus, olohuone, stingray keinutuoli, house doctor sivupöytä
leikkokukat, hortensia, olohuone
chihuahua, villa h blogi, koira
villa h, interior, sisustus, chihuahua, diy, maalaus
mustavalkoiset koiran lelut
pholc kattovalaisin, banaanipuu, villa h,
koirat, olohuone, sisustus, villa h

On monia asioita joista kodikkuus ja koti muodostuu. Minulle ne on rennosti sohvalla nukkuvat koirat, sohvalla makaaminen ja lukeminen, rennot lehtipinot siellä täällä, höyryävä kahvi sohvapöydällä, tuoreet leikkokukat ja tuoksukynttilät muun muassa. Viihdyn harmonisessa värimaailmassa minne väriä lisää tuo elämä sekä me asukkaat itse. Rauhallinen väriskaala ja kaunis sekä puhdas koti, se on sitä missä viihdymme. Näistä kaikesta yhdessä syntyy kodikkuus. Mitä kodikkuus on sulle?

21 syyskuuta 2017

TUNNELMOIJA

olohuone, villa h, formakami, jielde
id, interior, tunnelmoija, ruokailutila, sisustus

Miten ihana on tehdä töitä takkatulen lämmössä. Kuunnella puitten räsähtelyä, samalla niin rentouttavaa. Sytyttää sen hetken mieluinen tuoksukynttilä työpöydälle. Välillä lenkkeilyä syyssäässä, sadepisaroiden harvakseltaan tippuessa vaatteille. Kotiin tullessa taas villasukat jalkaan ja tietokoneen ääreen kahvikuppi seurana. Sellainen tunnelmoija täällä. 
 
Tämä on yksi niistä yrittäjyyden loistavista puolista, saa tehdä kotona töitä ja omaan tahtiin. Pienillä asioilla 14 tunnin työpäivät ei tunnu pitkältä ja välillä voi sitten ottaa vuorostaan löysemmin. 

20 syyskuuta 2017

SYKSY, UUDEN ALKUAsisustus, työhuone, wishbone,
sisustus, työhuone, wishbone,
sisustus, työhuone, wishbone,
sisustus, työhuone, wishbone, skakerag työpöytä

Heippa, ja kivaa keskiviikkoa! Ihana kun on syksy ja uusia tulevia ruiineita sekä uuden oppimista. Syksy onkin mielestäni aina uuden alkua. Kahtena edellisenä syksynä meillä on ollut koiranpentu, jotain uutta ja erilaista siis. Tänä syksynä vuorostaan aloitin kuntokuurin ja samalla laitoin ruokapuolenkin kuntoon. Aluksi pari kuukautta tiukempaa treeniä ja ruokavaliota ja sitten varmasti sama kunto-ohjelma jatkuu osana arkea ja rutiineita, mutta ei niin tarkana. 

Niinpä aamuisin sängystä suoraan hyppään koirien kanssa aamulenkille ja heti perään teen päivän kehonpainotreenit. Aamupalan jälkeen voikin mennä työpöydän ääreen virkeänä ja energiaa pursuten.

Onko teillä uusia tuulia tälle syksylle?

19 syyskuuta 2017

SYKSYN PUUTARHAHOMMATJokohan nurmikko olisi viimeisen kerran leikattu? Syyslannotteet on edelleen säkeissä varastossa, mutta eiköhän tässä lähipäivinä sateita riitä niin että ehdin ne tänä vuonna levittää, toisin kun kahtena edellisenä vuotena. Polttopuiden ajo puuvarastoon on alkanut ja autotalli siivottu. Terassille tein jo syys-talvisisustusta. Sohva sisälle ja aurinkotuoli sohvaksi terassille. Tuo Ikean sinnerlig valaisin on ihana koriste terassin katossa, mutta talveksi vien sen varastoon odottamaan ensi kevättä. En usko sen kestävän kosteutta ja pakkasta. Pelargoniat vielä sisälle talvehtimaan ja jotain vihreää ulos. 

Vielä olisi hieman puutarhahommia tälle syksylle. Muutama mustaherukkapensas on keräämättä ja pakastamatta sekä omenat ja päärynät puissa kasvamassa. Ostin myös neljä pussia sipulikasveja istutettavaksi kasvilaatikoihin. Nimittäin kesän alussa istuttamani porkkanat on edelleen kitkemättä, niinpä päätin kasvattaa vain kukkia jatkossa, heh.

Kivaa tiistaita!

17 syyskuuta 2017

PEILIPINTAISET YÖPÖYDÄT

 

 Kaupallinen yhteistyö:  KP Interiors

 

Voiko sisustus olla koskaan valmis? Ehkä voi, nimittäin nyt minusta tuntuu että meidän makuuhuoneen sisustus on valmis hankittuani sinne vihdoin viimein puuttuvat yöpöydät. Meillä ei ole ollut kunnollisia yöpöytiä koskaan valehtelematta yhtään. Aiempaan asuntoomme yöpöytiä ei olisi sopinut ja tähän nykyiseen kotiin ei ole mieleisiä tullut vastaan. Niinpä viikko sitten suuntasin KP Interiors -liikkeeseen samointein kun näin instassa kuvan upeista peilipintaisista yöpöydistä. Ja hei, olihan ne paljon kauniimmat ja upeammat liikkeessä kuin kuvassa joten eipä montaa minuuttia tarvinnut ostopäätöstä miettiä.Makuuhuoneen harmoniseen tunnelmaan nuo peilipintaiset yöpöydät tuovat vähän lisää fiilistä. Beiget seinät, musta samettinen päiväpeite, höyhenvalaisin ja peilaavat yöpöydät muodostavat kiinnostavan kokonaisuuden. Nyt on sisustus valmis makuuhuoneessamme. Tai ainakin toistaiseksi, heh. Tuo marmorinen alusta kynttilän alla on myös samasta sisustuskaupasta ostettu. Ja mikä parasta, minulla on nyt kaksi tasoa lisää tehdä asetelmia.

Suloista sunnuntaita!

14 syyskuuta 2017

TRENDIT HABITARESSA JA LEMPIOSASTOT


Trendikäimmät sisustajat maalaavat kotinsa eri huoneet erisävyillä. Joko lämpimiä pastellinsävyjä tai tummilla ja vahvoilla vihreän ja sinisen sävyillä. Samettia, samettia ja vielä kerran samettia. Sitä sen pitää olla, jos ei kumminkaan halua sohvaa vaihtaa niin ainakin muutama samettinen rahi. 


Leikkokukkien sijasta maljakoihin käydään luonnonhelmasta kuivuneita rantakasvien oksia. Näitten rinnalla on myös vaaleat maanläheiset sävyt. Luonnonmateriaalit, niin pellavaa, marmoria kuin puuta. Ja hei, unohda betonilattiat ja mikrosementit, nyt tulee parketit ja ennenkaikkea kuvioparketit.
Anno
 Matri
 Asun -lehti
Skanno

Mun mielestä parhaat messuosastot oli maanläheisin sävyin stailattu Matri,  upea Skanno, vaalea ja rauhallinen Asun sekä ihastuttava ja harmoninen Anno. 


Lisäksi Formarin yhdessä-pöytä jossa on pyörivä keskiosa, ja brändin takana oleva ihana Johanna oli kiva tavata. Haaveilen nimittäin meillekin pyöreästä pöydästä, mutta miksi vaihtaa kelpo pöytää. Sekä pitkään haaveissa olleet metalli-lasi väliseinät/tilanjakajat. Noita Wall Upin seiniä ei tarvitsisi tilauksesta monta päivää odottaa. Niin kauniit!