25 heinäkuuta 2021

TOINEN TERASSIMME

 


Meidän toinen terassi, takapihan terassi, on ollut tänä kesänä niin kovassa käytössä. Sinne me olemme kantaneet aamupalan tarjottimella A:n kanssa monena sunnuntaiaamuna. Siellä on polskittu lasten uima-altaassa niin A yksinään kuin kavereittensa kanssa. Tuo uima-allas on meillä nyt pari vuotta ollut käytössä. Ja tuossa on hyvä istua koirien kanssa ja katsella lasten menoa trampoliinilla silloin kuin ei itse ole hyppimässä.

 


 

Hortensiat kestivät hyvin paahdetta, mutta vesisateen jälkeen osa kukista muuttui hieman ruskeaksi. Nyt vain tapoin noista yhden liika kastelun vuoksi. Harmi, niin upeat ovat. 

 

 

Aurinkotuolin pehmustetta etsin jo toista vuotta, mutta sopivaa vaaleaa en löytänyt mistään. Tilasin sitten nuo ihanat, muhkeat pehmusteet H&M:ltä. Tyynyn kanssa tuo istuintyyny on juuri sopiva aurinkotuoliin.

 


 

Niin mahtava kun sää taas lämpeni kylmän viikon jälkeen, niin voidaan taas mennä piknikille takapihan terassille. 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

24 heinäkuuta 2021

UUTTA MAKUUHUONEESSA

 

 

Heinäkuun alussa kun vähän hiljensin työtahtia ja jäin osittain lomalle, jäi enemmän aikaa saada kaikki keskeneräiset sisustusprojektit eteenpäin. Vihdoin pääsin käymään verhokaupassa suunnittelemassa makuuhuoneen verhoja sekä saimme sovittua käynnin kotona ja laitettua verhot tilaukseen. En malta odottaa miten meidän makuuhuoneen tunnelma muuttuu, saamme elokuussa verhot asennettua.

 



Lisäksi saimme vihdoin ruuvattua peilin ja naulakot makuuhuoneeseen. Enää ei tarvitse pelätä, että painava peili kaatuu vahingossa lapsen tai koirien päällä, heidän juostessa ja leikkiessä makuuhuoneessa. Tilasin nuo Gubin naulakot jo talvella ja nyt ne ovat sitten vihdoin paikoillaan. Nyt en enää muista mistä tilasin tuon kaarevan mustareunaisen peilin, mutta varmasti googlettelemalla löytyy vastaavia.

 


 

Ihanaa lauantaita, me suunnataan Korkeasaareen katselemaan olisiko siellä leijonaa tai tiikeriä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

22 heinäkuuta 2021

SININEN KUULUU KESÄÄN

 



Sininen kuuluu kesään vai mitä? Tykkään käyttää sinistä niin sisustuksessa kuin kesämekoissa. Ihanan raikas väri kesään. Olohuoneessa meillä on varmasti joka kesä yksi tai useampi sinisensävyinen hortensia.  Uusimmassa Residence – lehdessä oli myös ihanan sininen kansi. Olen muuten tilannut tuon lehden kotiin, koska täällä sitä ei saa marketeista ostettua.

Sinistä meillä on niin A:n uima-altaassa, kuin terassin sisustuksessa ja rantapyyhkeissä. Niin raikasta ja samalla tuo tuulahduksen lomatunnelmaa.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin