30 heinäkuuta 2014

ARVONTAMUISTUTUS


Vielä ehtii osallistumaan kesäarvontaan. Huomenna arvotaan.

Aurinkoista keskiviikkoa!

28 heinäkuuta 2014

OLKKARISSA


Tänään ukkossäässä tuli istuttua olohuoneessakin. Kesälomalaisten kanssa katseltiin salamoita ja ooteltiin uimaan pääsemistä.

Kesällä sitä tulee vaan enemmän oltua pihalla ja terassilla nauttien tästä ihanasta säästä. Helteet on kyllä niin parasta, harvoinhan sitä näitä ilmoja kumminkin on :).

27 heinäkuuta 2014

SUNNUNTAIMistä on parhaat sunnuntait tehty? Maaseudusta, perheestä, kotoilusta, ulkoilusta, lapsista, eläimistä, oleilusta, jutustelusta.. kahvitellaan ja syödään pihalla.. Parhaat vapaapäivät on niitä kun ne vietetään joukolla kotona <3. Aika kuluu siivillä vaikkei mitään tehdä. Äitin mansikkapuskilla ja lasten leikkejä seuratessa. Tämä on sitä lomaa!

Ihanaa sunnuntaita!

24 heinäkuuta 2014

HAAVEILUA..
Oon haaveilija. Tänään tein puolikkaan työpäivän, mut enää ei parin tunnin päästä tuntunut siltä. Olen lukenut kirjaa, syönyt jäätelöä ja vielä kolmannen kerran syönyt jäätelöä. Bikinit päälle ja takapihalle kirjan kanssa. Välillä pensaiden kastelua..

Elänyt haaveissa, miten hienoa ois kunnostaa oikein vanhaa ränsistynyttä suurta taloa. Vähän niinkun lukemassani kirjassa.. Rakastan kirjoja joissa paikkana vanhat rakennukset. Niitten kunnostusta. Voin niin nähdä ja tuntea ne rakennukset.. oi että. Tämä päivä meni niin rentoutuen.

23 heinäkuuta 2014

VÄRIKÄS PAVLOVA


Tänään tarvitsin kahville gluteenitonta tarjottavaa. Niinpä leivoin pavlovan. Tällä kertaa sateenkaaren väreissä. Siitä tuli kyllä aika kiva :). Punaista, keltaista, vihreää ja sinistä. Mansikoita, mustikoita, kermaa ja kirsikoita.

Tänään meillä oli sisustuskuvaukset. Jännä ja ihana päivä takana. Eilen kävin kukkakaupasta kasan leikkokukkia ja siellä oli aivan ihania suuria hortensianoksia. Toivottavasti saisin kestämään tuon viikkoja..

21 heinäkuuta 2014

TERVETULOA YÖVIERAAT


Muutama kuva vierashuoneesta ennenkuin innostun maalaamaan seiniä :). Sain idiksen viikonloppuna seinän maalaukseen, ehkäpä kesälomalla tartun pensseliin. Pää täynnä ideoita, joten ehkäpä se muutama vapaa päivä viime viikolla teki tehtävänsä..

Yöpöydällä iltalukemista ja niityltä kukkia. Värikästä, kesäistä tunnelmaa. Pienimmäisille vieraille korillinen puuhaa. Jospa me loppuviikosta saisimme yövieraita :).

Ihanaa uutta viikkoa!

20 heinäkuuta 2014

KESÄHERKKU


Tuoreananas on kyllä niin kaunis ja herkullinen. Noita tulee ostettuakin lähes joka kauppareissu.. Nyt ananaspaloja kulhoon ja auringonottoon.

Ihanaa sunnuntaita!

17 heinäkuuta 2014

VARASLÄHTÖ LOMAAN


Saunan käsittelyä, ikkunanpesua, puutarhahommia, siivousta, pienokaisen hoitoa, kahvittelua ja kyläilyä.. Niin se on pari "vapaa" päivää hurahtanut tehden kaikkea kivaa. 

Niitylle laitoin kuoriketta  kulkuväyliksi, istutin perennoja mm. pionin ja muutaman laventelin rajaamaan nurmikkoa. Testimielessä laventelia, kestääköhän ne talvea?

Etukuistille laitoin pari viikkoa sitten uudet kesäkukat. Vaaleanpunaisia pelargoneja en voinut vastustaa. Ensi viikolla minäkin otan rennosti ja jään osittain lomalle.

15 heinäkuuta 2014

MEKKOA JA KUKKIA


Viikonlopun tuliainen. Tuo ihana mekko oli todellinen löytö Odd Mollystä. Neulos tuntuu niin laadukkaalta, toivottavasti tästä on pitkään iloa.

Terassilla runkokukka oli avannut nuppunsa reissussa ollessamme. Johan niitä on kuukauden päivät odoteltu ;). Mutta mikähän tämä upea kukka on nimeltään? Kyllähän se myyjä sen ostaessa kertoi..

Lämpöisää tiistai-iltaa!

13 heinäkuuta 2014

SE PAPERIPUSSI


..löytyy meiltäkin. Viime viikolla mylttäsin kotona. Vaihdoin vierashuoneen ja eteisen kaappien paikkaa. Mittasuhteiltaan tämä korkea kaappi käy mielestäni paljon paremmin eteiseen/olohuoneeseen. (Miksihän en aiemmin tajunnut..)

Vanhan lehtikorin tilalle halusin vähän korkeamman säilytyssysteemin, kun se entinen näytti niiiin pieneltä tuon kaapin rinnalla. Niinpä tilasin tuon monessa blogissakin nähdyn Le san en papier -paperipussin. Ja sehän istu hyvin tuohon kaapin viereen!

Me lähdettiinkin hetken mielijohteesta lomalle viikonlopuksi. Varattiin lennot keskiviikkoa iltana ja perjantaina lähdettiin reissuun. Pieni irtiotto arjesta. Niin huippua!

Mukavaa sunnuntaita!

11 heinäkuuta 2014

NICOLAS VAHÉ -ARVONTA


Aurinkoisen viikonlopun aluksi kesäinen arvonta.  Palkintona ihania Nicolas Vahén tuotteita: french caramel -tee, teesihti ja cool drinks -pullo.Jokainen kommentoija saa yhden arvan.

Kirjautunut lukija tai facebook tykkääjä saa kaksi arpaa
(Voit kirjautua lukijaksi/tykätä facebookissa arvonnan aikana)

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai kommentoimalla facebookissa tämän postauksen alle. Laittakaa samalla monellako arvalla osallistutte ja anonyymit muistakaa sähköpostiosoite.

Arvonta päättyy 31.7.2014 klo 13.00

 Onnea kaikille tasapuolisesti. 
Ja ihanaa viikonloppua! 

09 heinäkuuta 2014

KESÄTOIMISTOLLA


Helteillä siirryin terassille tekemään töitä. Kesätoimistolle. Nyt on niin huiput ilmat, et munhan pitäisi olla kesälomalla. Noh jospa sitä viikonpäästä malttais lomalle jäädä vähäksi aikaa.

Välipalaksi kulhollinen tuoreita mansikoita ja kirsikoita. Kirsikat on ihan parhaita! Meinaa kiilata jopa mansikoiden ohi ;).

Aurinkoista loppuviikkoa, nyt nautitaan!

07 heinäkuuta 2014

VIISI UUTTA KUVAKULMAA VIIDESSÄ MINUUTISSA

Sain Viljalta muotoseikka -blogista kivan haasteen. Kuvaa kodistasi viidessä minuutissa viisi uutta kuvakulmaa.

 
1. Suunta makuuhuoneesta työhuoneeseen ja vierashuoneeseen päin.
2. Näkymä Vierashuoneesta keittiöön. Seinän takana eteinen.
3. Saarekkeelta keittiöön.
4. Terassin ovelta wc:tä kohti. Oikealla makkari. Vasemmalla th ja vierashuone.
5. Toiselta terassin ovelta kodinhoitohuoneeseen. Kuvassa ovi eteiseen.
6. Ja lopuksi vielä kodinhoitohuoneesta terassille.

Siinäpä oli muutama uusi kuvakulma meidän kodista.
 
Haastan seuraavat bloggaajat mukaan:

Ohje: Etsi kodistasi uusia kuvakulmia ja ikuista ne. Aikaa kuvaamiseen on 5 minuuttia. Julkaise vähintään viisi kuvaa ja haasta ainakin kolme bloggaajaa. Onnea matkaan!