27 huhtikuuta 2020

2-VUOTISSYNTTÄRIT


Villa H, syntymäpäiväjuhlat, juhlat, synttärit, 2-vuotias, tarjoilu, kakku


Meillä vietettiin viikonloppuna A:n 2-vuotissyntymäpäivää. Hän on kyllä jo niin iso tyttö! Vaikka kunnon synttärijuhlia vieraineen ei voi nyt pitää koronan takia, halusimme järjestää A:lle pienemmät juhlat meidän kesken.


Villa H, kodin sisustus, ilmapallot, 2-vuotias, synttärit
Villa H, kodin sisustus, ilmapallot, 2-vuotias, synttärit


Aamulla herättyään hän oli niin innoissaan ilmapalloistaan ja lahjoistaan, jotka laitoimme illalla valmiiksi olohuoneeseen. Voi sitä riemua omasta pyörästä ja varsinkin ilmapalloista <3.


Villa H, terassilla, kodin sisustus, 2-vuotias, syntymäpäivät
Villa H, syntymäpäiväjuhlat, juhlat, synttärit, 2-vuotias, tarjoilu, kakku
Villa H, synttärikakku, terassi, terassin sisustus


Päiväunien jälkeen kävimme terassille sohvan sekä katoimme sinne synttäritarjoilun. Tilasimme pizzat ja koristeltiin aamulla leivottu täytekakku. Lisäksi tein hedelmälautasen johon laitoin myös maidotonta suklaata sekaan. A oli aivan mielissään ulkona syömisestä. ”Niin kivaa” kuului vain A:n suusta.


Villa H, täytekakku, juhlat, 2-vuotissynttärit


Täytekakun koristeeksi väkersin ilmapallonauhan. Alun perin suunnittelin laittavani nuo eläimet kakun päälle, mutta ne olivat liian painavia kostutettuun kakkuun, jotta ei onnistunutkaan. Tilalle laitoin pari mansikkaa ja kiva tuli niinkin.


Villa H, terassilla, terassin sisustus, hay terrazzo
Villa H, syntymäpäiväjuhlat, juhlat, synttärit, 2-vuotias, tarjoilu, kakku


Kakkukynttilöiden puhaltaminen oli niin kivaa, että se tehtiin kolme kertaa peräkkäin.
 
Villa H, terassin sisustus, sinnerlig Ikea
Villa H, syntymäpäiväjuhlat, juhlat, synttärit, 2-vuotias, tarjoilu, kakku


Oli kyllä niin ihana syntymäpäivä, ensimmäinen syntymäpäivä mitä saimme viettää yhdessä perheenä <3.  Villa H:

22 huhtikuuta 2020

PARASTA JUURI NYT


Villa H, sebra interior, lastenhuoneen sisustusEnsimmäiset leskenlehdet nähty ja niitä oli niin paljon aurinkoisella tienvarsipaikalla. Niin ja tämän kevään ensimmäiset sitruunaperhoset.Villa H, Sebra interior nukensänky, sisustus, lastenhuoneen sisustus
Villa H, lastenhuoneen sisustus, kodin sisustus

  
Pitkä lenkki perheeni kanssa maaseudun rauhassa. Huristeltiin A:n ja koirien kanssa eilen päivälenkille vanhempien luokse. Olipa ihana lenkkeillä luonnon ääniä kuunnellessa ja kevääseen puhkeavan luonnon keskellä sorateitä pitkin. Tästä sai niin paljon virtaa ja aurinkoenergiaa. A sanoi vielä nukkumaan mennessä, että oli niin kivaa mummolassa lenkkeillä. Ja arvatkaa miten paljon koirat nautti, kun eivät olleet yli kuukauteen nähneet mummolan väkeä.Villa H, lastenhuoneen sisustus, leikkikeittiö, Sebra Interior leikkikeittiö
Villa H, Sebra interior nukensänky, sisustus, lastenhuoneen sisustus


Meillä juhlitaan tällä viikolla 2-vuotissyntymäpäiviä. Ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat isommalla porukalla siirtyvät nyt kesemmälle, mutta totta kai juhlimme omalla porukalla. Leivotaan minikakku ja syödään herkkuja. Tilasin tänään ilmapallotkin juhla-aamua varten. En malta odottaa miten innoissaan A on juhlista <3.


Villa H, lastenvaatteet, Svenskt Tenn rusetit
Villa H, lastenhuoneessa, lastenhuoneen sisustus, Ton tuoli lapsilleVihdoin sain aikaiseksi tilata myrkyttömiä ja ekologisia konetiskitabletteja. Ja eilen saapui paketillinen ecokodin konetiskitabletteja huuhtelukirkasteohjeen kanssa.


Villa H, lastenhuoneen sisustus, sisustaminen, skandinaavinen koti


Meillä odottaa reilu 700 valokuvaa albumiin laittoa. Vihdoin sain tilattua hakumatkakuvat <3. Ne ovat niin täynnä muistoja. Olen elänyt ihan omassa kuplassa kuvia katellessa.


Villa H, vaatekaappi, lastenvaatteet
Villa H, sebra interior, lastenhuoneen sisustus, kodin sisutus, lapset

Lastenhuone on yksi lempihuone meillä. Ei haittaa vaikka lelut ovat vähän sikin sokin, sillä yhteen sointuvat ja kauniit lelut menevät sisustuksesta. Siksi tuo huone ei varmaan koskaan näytäkään sotkuiselta? Ei niitä leluja myöskään paljoa tarvitse. Nytkin me ollaan päivittäin niin paljon ulkona, ettei sisällä edes tule leikittyä.  Villa H:

18 huhtikuuta 2020

ETEISESSÄ


Villa H, eteinen, sisustaminen, eteisen sisustus

 
Kerroin A:lle, että äiti on piirtänyt tämän eteisessä olevan tapetin. No ei mennyt montaa päivää kun huomasin A:n piirustuksen tapetissa. Nyt A kävelee ympäri kotia ja osoittaa seiniä sanoen topakasti: Ei saa piirtää. Ehkä meillä ei ihan heti piirrellä seinille uudestaan ;).

Villa H, Flos gatto, eteinen, sisustus
Villa H, eteinen, sisustaminen, eteisen sisustus

Istuin sohvalla kahvikuppi kädessä. Kupissa oli vain vähän kylmää kahvia. A tuli havunneula kädessä ja näytti roskaa. Sanoin että voit pudottaa tähän kuppiin, kun en enää juo. No arvatahan saa, että olen sen jälkeen juonut muutaman kerran kahvia havunneulasella. Mitä tästä opin…

Villa H, Flos Gatto, eteinen,
Villa H, eteinen, kodin sisustus, olohuone, takka


Olen säilyttänyt rattaita kodinhoitohuoneessa, niin eteinen on paljon väljempi ja ei niin paljon hiekoitushiekkaa ja kuraa eteisen matolla, kodarin villamatolla sitten sitäkin enemmän roskaa. 


Villa H, eteinen, sisustaminen, eteisen sisustus


Kannattaa muuten suunnitella eteiseen aina niin paljon kaappitilaa, että sinne sopii kaikkien vuodenaikojen vaatteet samaan aikaan. Näin ei tarvitse varastoida mitään muualle. Meillä tuo liukuovikaapisto vetää sisälleen kaikkien, koiria myöten, ulkovaatteet, kengät ja asusteet sekä vielä muutakin, sillä tyhjää tilaa on monta hyllyä.


Villa H, kodin sisustus, sisustus, eteinen
Villa H, eteinen, sisustaminen, eteisen sisustus, ulko-ovi

Täällä on vietetty erittäin leppoisaa kotipäivää. Ulkoiltu räntä- ja vesisateessa ja nyt paistaa vuorostaan aurinko. Juhlimme 6-vuotiasta Luka-koiraa, jonka lahjan A meinasi omia. Ensi viikolla meillä on sitten isot juhlat omalla perheellä, nimittäin A täyttää vuosia.


  Villa H: