12 lokakuuta 2012

KYLPPÄRIÄ JA KALUSTEITA


Torstai-iltapäivällä saapui kalustetoimitus. Heiluin vielä imurikädessä kun rekka ajoi pihaan. Mutta hyvin ehdin siivota ja alta pois :). Olkkari laatikoita täynnä.


 
Putkimies asensi poreammeen, seinäwc-telineet sekä suihkut.

 
Itellä oli laiska olo. En saanut mitään aikaiseksi. Tänään keittiön kalusteiden asennusta.

3 kommenttia:

 1. Ensimmäistä kertaa osuin bloogisi ja oma raksaprojekti on kesken ---joten täältähän löytyi ja vaikka mitä inspistä. Huomasin, että teille tuli poreamme. Me ollaan pähkäilty, että laitetaanko poreamme (putkivalmius sille on...), että tuleeko käytettyä ja sit meitä on peloteltu, että niistä lähtee kova meteli...hintahaitarin ylimmästä päästä löytyy kuulemma hiljaisempiakin. Sitten olen miettinyt, että onko ne rumempia kuin ns. perusammeet, mutta teilläkin tosi hyvännäköistä on, että ei ne varmaan ole! Oliko teillä poreammepohdintoja ennen hankintaa ja onko antaa jotakin vinkkejä? Kiitos kivasta blogista, jään seuraamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seena :). Ups, nyt pistit pahan. Kun suunnittelin meidän pohjakuvaa, niin lähtökohtana oli kylppärin osalta et sinne tulee poreamme. Tilasin ammeen samalla kuin laatat Laattapisteeltä ja en vertaillut ammeita lainkaan :D. Vielä en osaa sanoa äänestä lainkaan, mut viikonpäästä jo tiedän kun ollaan muutettu. Meidän kaverilla on aivan sama amme ja just kertoi et se on aivan huippu. Meillehän tuli ammeen takia toinen lämminvesivaraaja tehowatin rinnalle. Ei pitäisi ainakaan lämpimän veden loppua kesken jos on useampi saunoja samaanaikaan. Muita vinkkejä ei ole tähän hätään.

   Poista
 2. Kiitti! Ehkä oon vaan saanut "huonoja" neuvoja, jotka on saanut pään ihan "poreille" näissä ammeasioissa! :)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.