30 joulukuuta 2012

KEVÄTTÄ KOHTIkaikki kuvat www.hm.com.
Selasin H&M:n sivuilta sisustuksen kevätuutuuksia. Keräsin kollaasiin omia suosikkejani. Valkoista, vaaleanpunaista, vihreää sekä ripaus keltaista. Kyllä, vihreää, se hieman yllätti minutkin ;). Olohuoneeseen meinasin hankkia muutaman uuden tyynynpäällisen. Siksakkia tai muuta kuviota keltaisena tai oranssina? 

Tänään tein pikasiivouksen ja riisuin joulujuttuja jo pois. Kortit ja osa koristeista kaappiin. No ei niitä paljoa ollutkaan, mutta kumminkin. Punaiset kynttilät kaapin kätköihin ja keväisemmät esille. Imuroin niin innokkaasti että yks suurempi ja yks pienempi vaasi meni säpäleiksi. Just kun ensimmäisen olin saanut raivattua alta pois niin eikun uudestaan :/. No tilaa uusille, ha ha.

4 kommenttia:

 1. Sirpaleet tuottavat onnea :) (ja mikä parasta saa ostaa niitä uusia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se onkin :) :). Ja totta, hyvähän se on välillä vaihtaa uutta tilalle ;)

   Poista
 2. Itsekin kävin juuri fiilistelemässä H&M kevät uutuuksia. Siellähän oli vaikka mitä kivaa. Jotenkin sitä haluaisi jo tuoda kevättä sisustukseen, vaikka ollaankin ihan talvessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on paljon kivoja juttuja :). Tänään ostin ekat tulppaanit. Kevättä kotiin hempeillä vaaleanpunaisilla kukilla, vaikka eiköhän ne kovimmat pakkaset ole vielä edessäpäin..

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.