11 kesäkuuta 2013

TAKKA KESÄKUNNOSSA

No nyt sitä vettä sit tulee. Nurmikko kiittää. Keittiön ikkunasta avautuu maisema talojen välistä läheiseen metsään. Niin kaunista ja vehreää. 

Sain viikonloppuna maalattua takan uudestaan. Pari kertaa savutti niin komeasti sisälle, et tuli ihanat ruskeat jäljet. Samalla pesin luukunkin.  Joten takka on nyt kesäkunnossa ;). Nappasin kuvat keittiöstä ja olkkarista.

7 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Täällä valistui eilen tyynynpäällinen tuosta samasta kankaasta :). Ja tosiaan, vaikka helle on ollutkin ihan huippua, niin kiva, että saa välillä pitää vapaapäiviä kastelusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Tuo onkin ihanaa kangasta! :) Täällä odotellaan jo helteitä takasin, Kesällä pitäis olla lämmintä, vai mitä ;)

   Poista
  2. No todellakin, tänään teki mieli kaivaa toppatakki takaisin esille. En ymmärrä mitenkään, miten lapset silti haluaa uimaan :)

   Poista
 2. Täällä on saatu myös nauttia satunnaisista vesikuuroista -ihanan raikasta niiden jälkeen! Ja näin raskaana ollessa mua ei haittaisi vaikka lämpötila tippuisikin noista helteistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ilma raikastuu kertaheitolla. Voin kuvitella ettei siellä kaivata helteitä ;). Tänne voisin taas ilomielin ottaa helteet takaisin :) no kyllä ne sieltä vielä tulee..

   Poista
 3. Ihanan avaraa ja kaunista teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Irina! :) halusin olkkarista sen kokoisen että sinne mahtuu enemmänkin vieraita, siellähän sitä kumminkin suurinosa ajasta vietetään :). Ihanaa viikonloppua sulle!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.