13 heinäkuuta 2014

SE PAPERIPUSSI


..löytyy meiltäkin. Viime viikolla mylttäsin kotona. Vaihdoin vierashuoneen ja eteisen kaappien paikkaa. Mittasuhteiltaan tämä korkea kaappi käy mielestäni paljon paremmin eteiseen/olohuoneeseen. (Miksihän en aiemmin tajunnut..)

Vanhan lehtikorin tilalle halusin vähän korkeamman säilytyssysteemin, kun se entinen näytti niiiin pieneltä tuon kaapin rinnalla. Niinpä tilasin tuon monessa blogissakin nähdyn Le san en papier -paperipussin. Ja sehän istu hyvin tuohon kaapin viereen!

Me lähdettiinkin hetken mielijohteesta lomalle viikonlopuksi. Varattiin lennot keskiviikkoa iltana ja perjantaina lähdettiin reissuun. Pieni irtiotto arjesta. Niin huippua!

Mukavaa sunnuntaita!

5 kommenttia:

 1. Tuo pussi on kyllä kaunis! Ja sopii paikalleen todella hyvin:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Joo munkin mielestä se tuo kivasti kontrastia tuohon vanhaan kaappiin.

   Poista
 2. Mäkin olen miettinyt Tuota Pussia :D En vaan vielä ole keksinyt sille paikkaa enkä käyttötarkoitusta... mutta kiva se olisi silti :) Ja sopii teillä just tuohon - kuten tuo kaunis kaappikin! Kivaa lomareissua sinne! Just tuota spontaaniutta peräänkuulutan täälläkin mutta kun ei niin ei... täysin turha toivo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D eikä ole onneks kallis ;). Ennen tuo kaappi ei tullut lainkaan niin hyvin esille kun nyt.. Kiitos, oli aivan ihana loma. Meinas vaan alkaa loppuajomatkasta eilen väsyttämään.. tultiin 5 aikaan aamulla kotiin :).

   Heh, meillä minä taas haluaisin vähän etukäteen suunnitellakin, mut mies sanoo et katotaan sit.. ja sit tosiaan pari päivää ennen lähtöä päätetään :).

   Poista
 3. SE paperipussi on juuri täydellinen <3

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.