09 joulukuuta 2014

9. TERASSILLA


Suojassa tuulen tuiverrukselta ja lumisateelta, terassilla glögihetki. Toppatakki päälle ja ulos vain. 

Meillä on edelleen terassilla verhot ja matto. Tarviikohan niitä talveksi ottaa pois? Ilman verhoja terassi ei ole ollenkaan niin kodikas ja suojainen.

Mukavaa iltaa!

10 kommenttia:

 1. Ihana! Voi että, olispa itelläänkin katettu terassi - saa kalusteet paremmin suojaan ja voisi jopa talvellakin olla siellä. Itselläni on matot kyllä homehtunu, tosin kun on avotaivaan alla olleet niin ihmekös tuo. Mutta aivan ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Joo, nyt jää kalusteiden roudaaminen ja suojaus pois. en tiiä, pitäisköhän tuo matto ainakin sit viedä varastoon?

   Poista
 2. Matto ja verhot tekevät tosiaan kodikkaan ilmeen terassille. Tosi kiva tuollainen valkoinen kanerva, herkkä ja talvinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, joo ostin syksyllä noita etukuistille ja tänne :).

   Poista
 3. Kaunista! Onko kuinka kylmä terassilla ja eikös teillä ollut lasitettu terassi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei tuolla kyllä oo läheskään niin kylmä kuin pihalla ja sitten kun ei tuulekkaan niin lämmin on vielä :). Ollaan mietitty tuonne myös jotain lämmitintä, mut en tiiä tuleeko sit kumminkaan sen enempää käytettyä...

   Poista
 4. Ihanan näköistä! Minäkään en ole ottanut parvekkeelta tekstiilejä pois, meneeköhän pilalle talven kosteudessa?! Oma parvekkeeni ei tosin näytä yhtään houkuttelevalta, vähän riisutumpi versio kesään verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toisaalta pakkasellahan on kuiva ilma niin silloinhan niitten ei pitäisi homehtua.. kevät ja syksy kosteet on varmaan ne pahimmat... no sitten pestään :D.

   Poista
 5. Kaunis ja rauhallinen tunnelma <3

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.