27 toukokuuta 2015

TYÖHUONEESSA


Välillä töitä työhuoneessakin, eikä vain pihamaalla. Ensiksi kuitenkin huone siistiksi. Muuten ei työnteko luonnistu. Leikkokukkia, vähän uutta asetelmaa ja taulukollaasia seinälle. Siitä lisää myöhemmin.

Eilen illalla sain taas pihahommia eteenpäin. Pensasaidan kitkemistä, nurmikonleikkuuta ja kasvimaalaatikoihin siemenet. Tänään taas homma jatkuu.. Iltaisin kun ei malttaisi lopettaa, kun vauhtiin pääsee :). 

Kivaa keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Itsellä alkaa kohta siirtyminen työhuoneesta puutarhan puolelle. Kiva työhuone sulla, omani on välistä paperien peitossa. Tykkään myös laittaa välillä kivoja tauluja seinälle, saa välillä lepuuttaa silmiä. Meillä on työhuone yhdistetty leikkihuoneeseen, kun käy pieniä vieraita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen töitä kotonakin, niin pitää pitää toimisto aina siistinä ;). Sain jo pihahommat aika hyvin tehtynä, mitä nyt pystyi.. eli hommat jatkuu taas pihalla kun inspis iskee :). Tuo huone meillä on pelkästään mun työhuoneena. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Voi kunpa omakin työhuone näyttäisi taas joku päivä tuolta! Kaunis tunnelma! Ja mulla ne hävis nekin porkkanan siemenet jo ennen ku sain niitä maahankaan ;) Kannatti siis olla viisas ja ostaa ajoissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pysty keskittymään töihin, jos huone ei ole siisti ;). Heh, nyt sit vain uudet kaupasta ;).

   Poista
 3. Ihana, ihana työhuone ja kuvat.
  Mukavaa viikonloppua kamu <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis työhuone! Vitsi, aloin just katsomaan et onkohan tuo lipasto/kaappi aivan samanlainen minkä bongasin torista annetaan osiosta. Just haaveilin maalavani sen valkoiseksi. Näyttää hyvältä eli peukut sen puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja pakko pitää siistinä, että tulee töitäkin tehtyä ;): Tuo on joku tosi tosi tosi vanha, mieheni saanut porukoiltaan. Ja maalasin valkoiseksi nyt kun muutettiiin tähän kotiin. Ja hei, ihanaa lomaa teille, nauttikaa!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.