21 tammikuuta 2016

JÄRKKÄILYÄ

ja kaappien siivousta. 

Kodinhoitohuoneessa yksi kaappi on ollut  raksa- /kodinhoitotarvikkeille. Mittaa, vasaraa, ruuvia, taskulamppua, sulakkeita jne. Kaappi pursusi yli äyräiden ja silloinkun jotain olisi tarvinnut, niin eihän sitä tietenkään löytynyt. Kaikki oli sulassa sovussa ja sikin sokin kahdessa liian pienessä muovilaatikossa. Ja kun kaapinoven avasi niin puolet tuli niskaan :). 

Järjestelyllä saa näköjään ihmeitä aikaan. Laitoin tavarat kannellisiin SmartStore Basket -säilytyskoreihin*. Lajittelin vähän käyttötarkoituksen mukaan.. Ja näyttääpäs kaappi nyt tyhjältä!


 
Loppuihin koreihin järjestelin eteisen kaapista kengänhoitotuotteet sekä L:n herkut ja tarvikkeet. Nyt ei enää haittaa jos liukuovet jää raolleen, sen verran kauniit ovat nuo korit.

*tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

8 kommenttia:

 1. Meillä myös kaappien järjestelyt meneillään. Ja meidän siivouskaappi työkaluineen ja kaiken maailman pikkusälineen on mun painajainen. Juurikin sellainen, että kaikki tulee niskaan ja järjestystä on vaikea edes kuvitella, saatika saada aikaan.

  Katselinpas muuten vielä noita samoja laatikoita tänään ruokakaupassa käydessäni. Vaikuttivat näppäriltä. :)

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä rentouttavaa puuhaa! Teen tuota ainakin kerran kuussa... joskus siivous menee siihen et käyn samalla kaapitkin läpi.. heh ;).

   Poista
 2. Nää on kyllä kätsyt ja mustina ulkonäkökin miellyttää, kyllä tällaisen inspiksen tahtois löytyvän itselleenkin kaappien suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kannet vielä päälle, niin ei pääse pursuamaan ;). Ja noi on ne harmaat.

   Poista
 3. Näyttää hyvältä ja siistiltä :)

  VastaaPoista
 4. Ahh, miten silmiä hivelevää katsoa näitä kuvia! :D Hyvä, että edes jollakulla on kaapit ojennuksessa! :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tykkään niin paljon kaappien siivouksesta ja järjestelemisestä että teen sitä mielelläni! Ai että miten kiva huomata kun taas uudella järjestyksellä sai lisää tilaa ja tyhjiä hyllyjä :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.