18 kesäkuuta 2016

JUHANNUSRUUSUT


Se tunne kun ei oikein loman jälkeen saa mistään otetta. Tiskikone oottaa tyhjennystä toista päivää, kun yleensä ne heti menee kaappiin.. ei innostusta ruuantekoon, onneksi vähemmälläkin pärjää ja kaupasta saa lämmitettävää. Vaikka yleensä kartan valmisruokia.. Ehkä osasyy pitkittynyt yskä.. 

Istuin eilen terassilla keinussa kylpytakkipäällä saunan jälkeen. Nautin hiljaisuudesta ja vesisateen jälkeisestä raikkaasta tuoksusta. Mietin olenko sittenkin kaupunkilainen. Nautin niin paljon siitä tunnelmasta, valoista, kaupunginilloista, kaiken läheisyydestä.. Mutta sitten kaipaisisin pihanrapsutusta, nurmikonleikkuuta, vihreydestä. Puolensa molemmilla. 

Ihastuin tuohon juhannusruusun oksaan niin, että kävin ostamassa puutarhalta taimen. Kohta meidänkin pihalla kukkii juhannusruusut!

Kaunista lauantaita!

8 kommenttia:

 1. Juhannusruusu on ihana! Sen tuoksusta tulee aina lapsuus mieleen, kun kotitalon puutarhassa oli monta kukkivaa puskaa. <3
  Tsemppiä lomalta paluuseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! En ehtinyt vielä istuttamaan kun sellaista sadetta täällä ollut.. Meilläkin l.kotona on paljon erilaisia ruusuja ja kaikkea.. tykkäänkin varmaan siks kotoisista puutarhoista.. Kiitos Kaisa!

   Poista
 2. Kyllä se siitä taas "kone" käynnistyy :) Toisaalta tuohan saattaa olla vaan kesämoodi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynnistyi ja vauhdilla kun L säikäytti.. Heh, voisinpa aloittaakin piiiiitkän kesäloman :). Mutta eiköhän heinä-elokuussa ehdi lomailemaankin.

   Poista
 3. Lomalta paluu on aina vähän raskasta ja tuntuu ettei arjesta saa otetta. Mutta onneksi se on ohimenevä tila...
  Huomenna nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntui kyllä erityisen raskaalta :D. Mutta joo eilen taas arjessa kiinni.

   Poista
 4. Juhannusruusut on kauniita! <3 Meillä pihassa kasvaa niitä useammassakin paikassa, mutta ovat kaikki jo lakastuneita, helteillä kukkivat vähän turhankin nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3. Teillä on varmasti ihana vanha piha... ihana varmasti kun ei kaikkea tarvitse istuttaa.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.