25 kesäkuuta 2017

VIIKON PARHAAT


Alkuviikosta saimme yövieraan joka samalla pesi kaikki ikkunat. Kiitos vielä T ♥. Kyllä nyt häikäsee katsella pihamaalle!

Koirat sai keskellä viikkoa koirakaverin kylään ja voi sitä riemua ja iloa jota kesti monta tuntia. Kokoero ei noita haittaa. L leikkii mielissään muitten koirien kanssa ja M seurailee enneminkin sivusta :). Ja juhannuksena leikit jatkui.

Lyhyt työviikko ja sen takia päivätkin aivan sekaisin.

Juhannusaattona perheen luona maalla. Maukasta äidin tekemää grilliruokaa, muikkuja sekä lettuja. Yhdessäoloa ja lopuksi vielä juhannuskokon lämmössä. Sisaruksia perheineen kauempaa ja lähempää. Ilta hurahti siivillä ja vasta reilusti puolen yön jälkeen kotia kohti.

Juhannusaaton aamupala syötiin keskellä päivää ja juhannuksena ennen ruokaa nautittiin herkulliset päiväkahvit. Täytettyjä croissantteja, pannacottaa ja maailman parhainta pavlovaa nauttien. Avec Sofien blogista löysin tämän suussasulavan pavlovan ohjeen, klik. Tein yhden isomman pohjan vierasvaraksi ja kuusi pienempää pohjaa meille herkutteluun.

Juhannuksen illalliseksi herkuteltiin pizzaa romanttisesti autossa koko perheen kanssa (koirien) ja sen jälkeen vielä lenkkeilyä kaupungilla. Parasta se ettei tarvinnut kokata. 

Viikonlopun sääkin on ollut mitä mainion. Pisaraakaan ei ole satanut ja mekossa on tarennut. Eli loistavasti Suomen kesässä vai mitä!

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Nuo kuvat! Täällä ollaan aivan vesi kielellä nyt.
  Ja kyllä se romanttinen autopizzakin kuulostaa aika hauskalta.
  Aurinkoa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla ♥. Haha, se oli kyllä paras ravintolareissu aikoihin ;). Ja samoin sulle!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.