08 elokuuta 2017

KYNTTILÖITÄ PIMENEVIIN ILTOIHIN JA VIHERKASVEJA

 
Sateisina viikonlopun päivinä saimme kotona paljon aikaiseksi. Nyt on vihdoin viimein, viiden tässä kodissa asutun vuoden jälkeen, varastoon tehty hyllyt, hommattu vino pino laatikoita ja lajiteltu kaikki ruuvit, mutterit, työkalut ja lapsuuden arteet omiin laatikoihin. Heti maanantaiaamuna ajoin Clas Ohlsonille laatikoita ostamaan, jotta sai yhtenäistä järjestystä varaston vanerihyllyille. 

En nyt laita varastosta kumminkaan kuvia, ei ole mitenkään inspiroiva tila, heh. Vaan kuvia vieras-/miehen työhuoneesta. Pieniä sisustusmuutoksia. Uusi taso (työhuoneestani siirretty), lehtipinoja, kynttilöitä pimeneviin iltoihin ja viherkasveja. Syksyä kohden mennessä haluaisin vielä verhot ikkunalle. Toisaalta mattokin toisi kaivattua pehmeyttä. Miten ihmeessä tuo mattojen hankkiminen onkaan niin hankalaa?

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihanaa tunnelmaa. Täällä oikein eilen havahduin siihen, että nyt on jo hyvin pimeää myöhään iltaisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka kameran kaa ollu sellasii ongelmii.. heh, puhistin ja meni vain likaisemmaksi ja sameammaksi. Ehkä nyt kumminkin aika hyvä :D. Niin on, pitää laittaa jo iltaisin valot!

   Poista
 2. Kiva tunnelma ja kauniit sävyt! Oispa kiva vähän päivittää kodin sisustusta, mutta nyt ei talous anna periksi. Täytynee kaivella kaappeja ja vaihtaa vaikka sohvatyynyihin päälliset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu. Joo mullakin tämä sisustustaminen on pitkälti tavaroitten kuskaamista huoneesta toiseen :). Mut sehän on parasta.

   Poista
 3. Kaunis huone ja tuo seinän sävy erityisesti miellyttää minua.
  Totta, maton hankinta on haastavaa. Jälleen mietin uutta mattoa olohuoneeseen, mutta en tiedä millaisen ostaisin. Vanha vaalea saa palvella, neutraali ja ei siinä mitään vikaakaan ole! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mieleinen minullekin. Tummempi sävy ei enää iskenyt hetken päästä mutta tuo menee. Heh, mulla puuttuu niin monesta tilasta vielä matto.. mutta ei jaksa jotenkin ehtiäkään kun menee aikaa :)

   Poista
 4. Ihanat sävyt ja tunnelma - olet taitava <3

  VastaaPoista
 5. Ihan mieletön tunnelma näissä kuvissa <3

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.