21 huhtikuuta 2019

PÄÄSIÄISLOMAN KUULUMISIA JA SISUSTUSHAAVEITA ULOS


Villa H, tulppaanit, pääsiäinen, koirat, Jonathan Adler maljakko
Villa H, olohuoneen sisustus, sisustus, skandinaavinen sisustus


Ihanaa pääsiäissunnuntaita! Täällä pääsiäisen aika on mennyt niin lomaillessa. Niin ihana on tällainen pitkä loma kevääseen, vailla mitään suunnitelmia. Eniten olen viettänyt aikaa sohvalla pötköttäen tai oikeastaan löhöillen. Lenkkeillessä koirien kanssa vähän joka välissä, välillä lenkkeiltiin jo aamu neljältä (vähän liian aikaista minun makuun). Grillatessa makkaraa, kasvisten ja salaatin kyytipojaksi. Suunnitellessa terassin sisustusta ja tilatessa vihdoin puuttuvat tuolit terassin pöydän ympärille. Sekä tilasin myös istuinpehmusteet samalla sinne.

 
Villa H, klassinen sisustus, olohuoneen sisustus, chihuahua
Villa H, chihuahua, olohuone, sisustus,koti, koirat
koirat, chihuahua, kahvihetki. pääsiäinen , kotiJuhliessa L:n neljävuotissynttäreitä, jotka meinasi mennä huomaamatta ohi. Parannellessa M:n suuta hammaspoiston jälkeen (neljä hammasta lähti hammaskiven poiston yhteydessä). Ensimmäisinä päivinä ruoka ei mennyt kuin kädestä syöden. Onneksi tikit suussa ei ole häntä vaivannut.

 
Villa H, chihuahua, koirat, koiran elämää
Villa H, klassinen sisustus, olohuoneen sisustus, chihuahuaNiin ja suunnittelin istutuksia etupihalle, jonne meinasin tänä vuonna laittaa erilaisia kukkia erilaisiin ruukkuihin. Ehkä laitan kukat vain asfalttialueelle, ja jätän kuistin ilman ruukkuja… Sain myös idean vihreistä ruukuista etukuistin ja sisääntulon kukkaistutuksille. Vihreä näyttää niin kauniilta vaalean puun, mustan ja valkoisen kanssa. Iloinnut siitä miten lumet hupenee pihamaalta vauhdilla. Kohta noita istutussuunnitelmia pääsee jo toteuttamaankin!
  

Villa H:

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen uusi blogisi seuraaja ja ihastelen sohvaanne. Mikä sohva tuo on ja onko hyvän laatuinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Marja, tuo sohva on ostettu iskusta. Mun mielestä hinta-laatu suhde ei ole kyllä hyvä.. sohvatyynyt lösähti aika äkkiä (puolessa vuodessa). Pesen sohvanpäällisiä aika usein koneessa niin ne pysyy enemmän muodossaan. Mut ostaisin enneminkin vaikka ikean sohvan kuin enää iskusta. harmitti hiukan, kun oli eka sohva mitä oon koskaan ostanut, mutta käytetään nyt loppuun saakka :). On se ihan siisti kun pesee ja käyttää nukan poistajaa ;)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.