09 elokuuta 2019

PERJANTAIN PARHAATPerjantain parhaat:


Tänään puutarhavadelmien keruuta. Meillä ei ole vielä mitään marjoja pakkasessa, joten tänään kerättävät vadelmat on ensimmäiset pakastettavat marjat ensi talven aamupuuroja varten. Ehkä mustikat ja mansikat ostan sitten pitkin talvea kaupan pakastelaarista. Ja onhan meillä musta-, puna- ja valkoherukkaa takapihalla kypsymässä.
 


Tänä vuonna pensasmustikoita on oikein kerättäväksi asti omalla pihalla. Ja nyt toivon lämmintä syksyä, että karhunvadelmat ehtivät kypsyä ennen talvea. Raakileita on nimittäin oksat pullollaan.

 


Saamme viikonlopuksi kaksi yövierasta. Toinen aloittaa maanantaina eskarin ja toinen on pari vuotta nuorempi. Ehkäpä käydään tivolissa ja ulkona syömässä. Ihana viikonloppu siis tulossa!

 


Zefiirit. Kahvilasta maidottomat herkut kotiin viemiseksi. Nämä taisi olla kahvilan ainoat maidottomat tuotteet, mutta niin ihanan pehmeitä ja herkullisia.

 

En ole tehnyt ruokaa koko viikkona. Onneksi pakkasessa on ollut viime viikolta makaronilaatikkoa, kaalikeittoa ja kasvissosekeittoa. Nimittäin ruuanlaitto ei ole mitenkään mun lempipuuhaa ja parasta on se, että silloin kun innostuu niin tekee pakkaseen asti sillä valmisruuat ei oikein uppoa.

 

Ihanaa ja leppoista viikonloppua!

 

Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.