26 heinäkuuta 2020

PARASTA JUST NYT


Villa H, sisustus, tytär, chihuahua, koirat, perhe-elämää


Parasta just nyt, on olla makuuhuoneessa auringonpaisteessa kirjoittamassa ja viettämässä omaa aikaa. Tulin tänne omaan rauhaan ja sain mukanani kaksi koiraa ja A:n. Niinhän siinä kävi <3


Villa H, olohuoneen sisustus, stingray keinutuoli, hortensia
Villa H, sisustus, tytär, chihuahua, koirat, perhe-elämää


Meillä oli A:n kanssa tyttöjen viikonloppu kotona, mieheni ollessa reissussa. Me kyläiltiin A:n serkkutytön luona perjantai-illasta. Käytiin lauantaina kaupungilla ja syömässä toisten serkkutyttöjen kanssa ja päiväunien jälkeen vielä hurautettiin mummolaan illaksi. Ihanan viikonlopun päätteeksi on parasta olla vain kotona.

Villa H, ruokailutila, chihuahua


Ihana hetki on se, kun pienempi koira tulee aivan viereen nukkumaan. Ennen A:ta hän nukkui joka päivä sohvalla vieressäni ainakin kerran. Nyt nämä hetket ovat suorastaan harvinaisia. Mutta tänään, tämä on jo toinen kerta, kun Miku nukkuu kiinni minussa <3.

Villa H, sisustus, tytär, chihuahua, koirat, perhe-elämää
Villa H, koirat, chihuahua, olohuoneen sisustus

Hiljaisuus tekee niin hyvää. Olen parina päivänä istunut vain sohvalla suurin piirtein pari tuntia tekemättä mitään. Olen nauttinut vain hiljaisesta kodista, A:n ja koirien ollessa päiväunille. Ihania hetkiä, kun kukaan ei vaadi huomioita ja saa hetken olla omien ajatusten kanssa aivan rauhassa.


Villa H, olohuoneessa, flos ic valaisin

Ja nämä hetket saavat ajatukset virtaamaan ja antaa sisustusinspiraatiota. Nyt meillä on sitten taas olohuoneessa hieman sisustusta muuteltu tasoilla ja sohvapöydällä ja nyt näyttää taas raikkaalta.


  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat ja ihana viikonloppu teillä takana. Tuo oma-aika kera lastan ja koirien on sitä parasta. :) Mutta, kyllä me jokainen sitä omaa-aikaa myös tarvitsemme ja olemme siihn oikeutettuja. <3
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3, oli kyllä ihana viikonloppu ja ihana kun taas perjantai :). No niinpä, ei sitä omaa-aikaa kyllä yksin saa vietettyä, kun aina joku haluaa mukaan, vaikka kyllä kaipaisisin vaikka yhden yön reissun kotoa muualle. Tekisi niin hyvää. Ihanaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. On kyllä niin kaunis koti, kera hauvojen ja lapsen <3 Oikein ihanaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3, nämä kolme tekee kyllä kodista vielä ihanamman ja rakkaamman. Kiitos ja sinne myös ihanaa viikonloppua!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.