19 syyskuuta 2021

OLOHUONEESSA


Alku syksy on kyllä ihanaa aikaa. Kävin äsken nukuttamassa A:n päiväunille ja samalla ulkoiluttamassa koirat, ja metsässä oli niin kaunista. Siellä oli niin syksyiset sävyt lehdissä ja todella rauhallista. Nyt istun takkatulen loisteessa, kupillinen kahvia lähettyvillä ja tietokone sylissä.

 En malta odottaa että viikon päästä saadaan olohuoneen uudet verhot. Luulen, että olohuoneen tunnelma muuttuu, vaikkei mitään nykyistä värikkäämpää ole tulossa. Verhot on minun mielestä hankalinta ostaa ja koska makuuhuoneen verhoista tuli täydelliset, tilasin olohuoneeseen verhot samasta paikasta ja sellaiset mitä sieltä suositeltiin. Näytin vain tallentamiani kuvia tiloista missä oli mieluisat verhot ja loppu olikin helppoa.

 


 

Olen haaveillut myös kauan uudesta sohvapöydästä ja nyt vihdoin olen päättänyt minkä sohvapöydän haluaisin. Katsotaan jos vaikka joululahjaksi sen itselleni tilaisin. Joulusta puheen ollen (ei kait koskaan ole liian aikaista?), join eilen ensimmäisen kupillisen glögiä. Just parasta kylminä syysiltoina.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.