01 maaliskuuta 2023

VIHERKASVIT KEITTIÖSSÄ

 


Vihdoin sain uuden tietokoneen ja pääsen pitkästä aikaa harrastusten pariin takaisin. Helmikuussa kun tulin kirjoittaa blogia niin lähes aina kaatui tai jumittui kone… Mutta nyt taas uudella innolla kevät auringon loistaessa ja tuoden muutenkin enemmän energiaa.

 


Meillä oli viime syksystä asti pieniä ötököitä viherkasveissa ja siellä täällä ympäri kotia (varsinkin syödessä ötökät pörräsi silmien edessä) ja nyt kun vaihdoin mullat kerralla kaikkiin kasveihin niin hävisivät ötökät, ah miten ihanaa. Ne oli nimittäin aika ärsyttäviä. Keittiön tasolle toin siemenestä kasvattamani sitruunapuun joka on lähtenyt talven jälkeen uuteen kasvuun sekä saarekkeelle viherkasvin. Haaveilen suuremmasta viherkasvista olohuoneeseen. Ehkä rungollinen viikuna voisi olla mieleinen.

 


Keittiöstä otin joulun jälkeen viimeisenkin taulun pois seinältä ja mietin vähän että pyöreä peili (ehkä jopa kultareunuksinen) olisi aika ihana keittiöön ja ehkä toisi lisää valoa. Gubilta löytyy upea pyöreä peili mitä olen katsonut.  

 

Aurinkoista maaliskuun alkua!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.