18 helmikuuta 2024

SUNNUNTAIN AJATUKSIA - AURINGON PAISTEEN INSPIROIMANA

 


Just nyt olen yksin kotona, juon kahvia ja sain inspiraation kirjoittaa blogia. Aivan ihana auringonpaiste, joka jo lämmittää, tuo lupauksen keväästä. Aika ihanaa! Olen viimein pitkästä aikaa nukkunut hyvin, herään tuntia ennen kellon soittoa ja niinpä aamut on mun omaa aikaa muiden vielä nukkuessa. 

 


 

Koska ikinä ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan ja alkuvuoden monien ikävien muutosten jälkeen sitä on enemmän miettinyt, että tee just sitä mitä haluat ja just nyt. Ei vuosian päästä vaan heti.

 

 

Tilasin kasan kesäkukkien siemeniä ja keväällä on esikasvatusta tiedossa. Harjoitellaan ja toivotaan että onnistuisinkin. Tilasin revonhännän, tuoksuherneen, kesäleimun, kiinanasterin, iso-olkikukan, isotsinnian, vaalean auringonkukan, korkeatörmäkukan ja punakosmoksen siemeniä. 


 


Tutkailin jo kansalaisopiston puutyökursseja, mutta hieman näin myöhässä. Vielä olisi kursseja keväälle tarjolla, mutta heti ensi viikolla alkaen tulee liian nopeasti. 

 


Lisäksi olen miettinyt jo pidemmän aikaa opiskelua, nyt siihen olisi mahdollisuus, joten pitää tosissaan aloittaa selvittely.

 


 

Mä luulen ja toivon, että tästä loppuvuodesta tulee hyvä ja inspiroiva.

Ihanaa sunnuntaita!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.