13 elokuuta 2013

HAAVEITA KOTIINTietokoneella muiden hommien lomassa haaveilua. Lattiavalaisimesta, taulusta ja kiikkustuolista. Olkkariin täydennystä. Niin ja sit Tolix jakkarat makkariin. Kun tarpeeks pitkään haaveilee, niin sit ne voikin hyvällä omallatunnolla toteuttaa. Silloin sitä oikeasti haluaakin ja toivottavasti tykkää vuosia.

Takan vierusta näyttää niin tyhjältä. Kesällä se meni, kiva kun on vaaleaa ja avaraa, vaihdoin vain tuolia fiiliksen mukaan. Nyt ei mikään tunnu sopivalta, on tullut taas sisustusinto ja tekee mieli hankkia seuraava huonekalu. Tää vois samalla olla mun ostoslista, mut toisaalta haaveilu kuulostaa kivemmalta.

Leppoisaa tiistai-iltaa teille! 

Kuvat lainattu:  
Jielde Loft lattiavalaisin, New York juliste, Stingray keinutuoli ja Tolix jakkara.

16 kommenttia:

 1. Ooi tuo keinutuoli näyttää aika houkuttavalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on... toivottavasti saisin sen nyt syksyllä.. :) siinä vois neuloa takkatulen ääressä.. haaveilua ;)

   Poista
 2. Kauniita haaveita! Syksyn tullen tule itsellekin aina joku vanha-kiertoon-uutta-tilalle fiilis ja tekisi mieli päivittää sisustusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tykkään alkusyksystä älyttömästi, pimenevät illat ja ehkä vähän semmonen uuen alku, tekee mieli sisustaa ja puuhailla sisällä.

   Poista
 3. Ihanaisia haaveita! Kelpuuttaisin kaikki tänne meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on onneks ilmaista ;) pikkuhiljaa kun hankkii aina yhden jutun niin siitä ne vuosien saatossa kertyy :)

   Poista
 4. Tuota Jielden Loft-valaisinta olen minäkin pyöritellyt haaveissani. Mutta tällä hetkellä taidan kuitenkin kallistua vähän yksinkertaisempaan... Onneksi näitä tyyrimpiä haaveita ei tarvitsekaan eikä aina voikaan heti toteuttaa, niin tuleepa punnittua se oikea vaihtoehto kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin tyhjä olkkari ja sit aika valkopainotteista niin tuolla sais kyllä kivasti särmää. Ja niin totta, parempi pyöritellä mielessä vuos ennen hankintaa, jos ei kauemminkin ;)

   Poista
  2. Särmää sillä varmasti saa!! Ja tiedä vielä, vaikka itsenkin hyppäsin omasta Louis Poulsenin AJ-haaveesta takaisin Jieldeen :)! Mieli menee toisinaan kiuin tuuliviiri :)

   Poista
  3. Mut se on kyl kans ihana valaisin :) niin ja naisethan saa olla tuuliviirejä ;);)

   Poista
 5. Jielden valaisin on tosi upea ja ollut myös omalla hankintalistalla. On vaan tosiaan suht hintava. Myös muut kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hintava, mut toisaalta kerranhan sen sit ostaa ja sit jos oikein kovasti haluaa niin luultavasti siitä tykkääkin vuosikymmeniä :). näin mie aina perustelen ja sit kun ei oo ihan joka kodissa niin ei pääse kyllästymäänkään :)

   Poista
 6. Voi toi tuoli olis ihana! ja on nää muutkin kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Sen mie meinasin ekana hankkia, kunhan vain pysyn tavoitteissani niin se ois sit niiku palkinto ;)

   Poista
 7. Ihania haaveita <3

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.