11 elokuuta 2013

VIHERKASVI


Lähdin yks päivä kukkakauppaan etsimään sellaista suurempaa viherkasvia olkkariin. Menin kukkataloon, mut eihän siellä ollu mitään... :/ harmi. sit kerta sinne poikkesin, niin aattelin ostaa  olkkarin pöydälle pienen mehikasvin, mut ne oli niin nuukahtaneita et jätin sinne. Lauantaina ruokakaupassa tärppäs ja nappasin tuollaisen pienen viherkasvin mukaani. Vielä pitäisi vaihtaa musta ruukku tuon violetin muovikipon tilalle. Ja kylläpäs viherkasvi tuo kodikkuutta lisää!

Niin ja tietäiskö kukaan mistä sais suurempia viherkasveja täällä Pohjois-Karjalassa?

10 kommenttia:

 1. Mä en tiedä Pohjois-Karjalasta mitään, mutta sen mä tiedän, että noilla pienilläkin viherkasveilla saa niin paljon kodikkuutta. Just viimeviikolla hommasin pienen viherkasvin ja kodikkuus lisääntyi heti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) tosiaan näillä pienilläkin saa paljon aikaan :). kunhan vain pysyis hengissä...

   Poista
 2. Oikein kauniin näköinen. Vihreä näyttää sopivan kuparin kanssa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin käy, ei vaan enää passannut mintunvihreä tuoli noitten seuraan :D.

   Poista
 3. Lidlissä on just nyt isoja viherkasveja, tai ainaki loppuviikolla oli. Ja kukkakaupoissa, mut ne on kalliita. Ollaa ostettu kukkatalosta, mut taitaa olla niin etttei kesällä siellä oikeen oo viherkasveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mie sit käyn syksyllä uuestaan tuolla kukkatalossa, siellä ei nyt tosiaan ollu. Väärään aikaan liikkeellä ;). mut ehkä mie jätän vielä hankkimatta.. mietin sellasta pitkälehtiviikuna puuta.

   Poista
 4. Kaunis kynttiläasetelma! Aina ei kaiken tarvitse mennä sävy sävyyn, joten violetista kukkaruukusta viis. Niin se vaan pienikin kasvi luo tilaan kodikkuutta :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -M-! Totta, ihan sama ;)laitoinkin tuon kasvin semmoseen metalliseen ruukkuun, saa välttää sen ajan minkä pysyy hengissä ;)

   Poista
 5. onko tuo muuten rahapuu?kivan näkönen kasvi jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa mitä!? mun on pakko myöntää mut en tiiä mikä tuo on...mut nyt kun googlasin niin ehkä se saattaa olla rahapuu tosiaankin :) haha, pitääpä perehtyä miten niitä hoietaan ;)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.