05 toukokuuta 2016

KESÄN TUNTUA JA TUOKSUA
Kesä <3. Olen se joka lenkkeilee outo virne naamalla. Välillä vedetään oikein syvään henkeä ja nautitaan lämpimästä tuulesta, lintujen viserryksestä sekä kaikista ihanista kesän tuoksuista. Onneksi on tuo koira niin ei niin typerältä näytä, kun pysähtyy lenkkeilessä ja ihailee luonnon kauneutta :). Toukokuu on ihan yksi lempparikuukausistani. Uuden alku, koivujen pienen pienet lehdet, kukkien nuput, lintujen viserrys, vihertävä luonto ja ja ja. 

Eilen käytiin tekemässä tälle keväälle ekat puuhommat. Mies sahasi ja minä pilkoin. Kunnon hikitreeni. Reilu parituntia kun antaa kirveen laulaa ja ajatusten virrata. Oli vain jo hyttyset kiusaksi tulleet.. Jostain kuvasta pilkottaa rantakin. Haaveilin tontille talosta.. ehkä 10 vuoden päästä?

Kesäistä helatorstaita!


4 kommenttia:

 1. Mä taidan olla juuri ihan yhtä tyhmähkö virne naamalla tuolla lenkkipoluilla :D

  VastaaPoista
 2. Voi Suomi ja sen metsät! Täällä on kans ollut tänään 24C ja niin kesä. Lämpö tuntuu ihanalta iholla. Vähän erinäköisiä maisemia vieraiden kanssa tänään ihailtiin. Mukavia toukokuun päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei maltta kyllä sisällä olla lainkaan. Terassillakin on jo niin lämmin.. oi että, nautin! Työt voi tehdä iltaisin ;). Kiitos Hanna ja samoin sinne!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.