28 huhtikuuta 2018

KESÄJUHLIIN RENTO JA RAIKAS KATTAUS - IKEA KATTAUSKILPAILU

 

Kaupallinen yhteistyö, IKEA

 
 
Kesä on ihanaa yhdessäolon aikaa! Kesälomat, mökkikausi ja useat iloiset kesäjuhlat odottavat jo nurkan takana.


 
Kattausten tekeminen on niin yksi minun lempipuuhistani, nimittäin parasta on se kun saa päästää luovuuden valloilleen ja pääsee toteuttamaan uusia ideoitaan. Arvatkaa olinko hieman innoissani kun pääsin mukaan tämän vuoden IKEA-kattauskilpailuun. Kattauksen teemana on kesäjuhlat raikkaassa ja kesäisessä tyylissä. Tässä postauksessa kerron millaisen kattauksen olen suunnitellut.
 


Suunnittelen ja toteutan kattauksen Kuopion IKEA-tavaratalon ruokailukalusteosastolle ja kattaus tulee olemaan esillä 1.5–5.6.2018. Kaksi Kuopion IKEA-tavaratalon sisustussuunnittelijaa toteuttaa myös omat kesäjuhlakattaukset ja näistä kolmesta kattauksesta tavaratalossa kävijät voivat äänestää sitten omaa suosikki kattaustaan. Kattauskilpailu toteutetaan samaan aikaan kaikissa IKEA-tavarataloissa ja kussakin tavaratalossa voi äänestää omaa suosikkiaan.


 

Olen salaa haaveillut että voisin joskus työkseni suunnitella ja järjestellä erilaisia juhlia lastensyntymäpäivistä hääjuhliin. Omista häistäni tulee elokuussa kymmenen vuotta ja niinpä siitä sain idean suunnitella rennon ja raikkaan puutarhahääjuhlakattauksen. Mielestäni tämä sama kattausidea sopii kyllä muihinkin juhlallisiin ja rentoihin kesänjuhliin teemasta riippumatta. Katsotaan miten kattausideani toteutuu sitten kun pääsen lopullista kattausta tavarataloon tekemään.

 


Juhlavan kattauksen tunnelma syntyy runsailla valko-vihreillä kukkasomisteilla, kirkkaasta lasista ja valkoisista astioista ja valkoisilla kangaslautasliinoilla. Pöydäksi valitsin pyöreän INGATORP-pöydän ja tuoleiksi INGOLF-tuolit. Lautasiksi ajattelin juhlavia ja klassisia OFANTLIGT-sarjan astioita. Noissa lautasissa on niin kaunis tuo reunalla oleva kuviointi. Kauniit FLIRMA-sarjan lasit toisivat kattaukseen lisää juhlavuutta ja antaisivat korkeutta kattaukselle. Nimittäin tähän kattaukseen kukat ei tule pöydälle maljakkoon vaan hieman eritavalla (kukista lisää sitten kun esittelen valmiin kattauksen). Toinen vaihtoehto lautasissa minulla on nämä superkauniit ARV-lautaset.
 


Kattaustuotteiden sekä pöydän ja tuolien lisäksi suunnittelin kattaukseen paljon tekokukkia ja -kasveja sekä tekstiilejä tuomaan rentoutta ja lämmikettä puutarhassa vietettävään juhlaan. Juhlien jatkuessa iltaan, haluan reilusti tunnelmavaloja ruokailuryhmään ja haluaisinkin laittaa kattaukseen erikokoisia SOLVINDEN-kattovalaisimia pyöreinä ja valkoisina. Nämä toimii aurinkokennolla ja onkin just loistavia pihalle järjestettäviin juhliin. Saas nähdä millainen lopputulos näistä suunnittelemista tuotteista lopulta syntyy. Esittelen myöhemmin teille valmiin kattauksen.

Tavaratalon asiakkaat voivat äänestää omaa suosikkiaan näistä meidän toteuttamista kattauksista. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kussakin IKEA-tavaratalossa kolme 50 € IKEA-lahjakorttia. Lisäksi kattauksia äänestetään IKEA Suomen some-kanavissa.Kuvat: IKEA and IKEA Livet Hemma
 
Follow me on:

4 kommenttia:

 1. Oi että, kuulostaa kutkuttavalta, ihana päästä kurkistamaan sinun suunnittelemaa kattausta. <3 Mukavia suunnitteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oli kyllä ihana suunnitella ja toteuttaa kattaus ♥

   Poista
 2. Ihanan kuuloisia suunnitelmia! Täytyykin yrittää päästä paikan päälle katsomaan valmiita kattauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Kiva jos pääset käymään tuolla, siellä se on jo esillä :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.