21 elokuuta 2018

TOIMIVAMPI ARKI: TEHOMAANANTAIN AJATUKSIA

toimivampi arki, siivouspäivä, olohuone
 
 
Kirjoitinkin jo aiemmin että maanantait on minulla tehopäiviä. Toiset haluavat aloittaa uuden viikon hitaasti, mutta minä päin vastoin tehokkaasti. Maanantaisin työpäivän ohella, kotona työskentelyn yksi hyvistä puolista, siivoan kodin, vaihdan petivaatteet ja pesen viikon pyykit. Jos töitä on kertynyt enemmän, niin silloin maanantait on aika vauhdikkaita aamu kahdeksasta ilta kymmeneen.
 
olohuone, chihuahua, koiran elämää,
toimivampi arki, tehomaanantai, siivouspäivä, olohuoneen sisustus

 
Niinpä maanantai-iltana 23 aikaan nukkumaan mennessä mietin, että mitenkähän sitä osaisi aikatauluttaa päivät paremmin? Vieläkin, vaikka yrittäjyyttä on takana jo 9 vuotta, tulee välillä lupailtua liian paljon liian lyhyessä ajassa ja silloin monet päivät venähtää. No mutta onneksi tykkään sen verran töistä että inspiraation tullessa tykkään painaa aamusta iltayöhön. Ja tietysti vapaata voi pitää välillä keskellä viikkoakin.
 
olohuoneen sisustus, marmori sohvapöytä, chihuahua, villa h
 
 
Se mikä tässä tehopäivässä on parasta, (odotan monesti jo sunnuntaina maanantain tehopäivää), loppuviikon voi ottaa kotihommista rennosti. Ehkä on silittämistä, jos en ole maanantaina ehtinyt silittämään, mutta muuten vain normi tiskihommat ja ruuan laittoa. Loppuviikosta pitää kylläkin vielä vähän imuria ulkoiluttaa, koska noilla kahdella kaveruksella on jatkuva karvanlähtö. Mutta se mikä pitää: lauantaisin ja sunnuntaisin siivousvälineet pysyvät siivouskomerossa.
 
villa h, banaanipuu, stingray keinutuoli, siivouspäivä, toimivampi arki
villa h, chihuahua, sohvan pesu, siivouspäivä, toimivampi arki

 
Tällä viikolla pesin myös sohvatyynynpäälliset. Koirat etsivät tyynypinoista uutta nukkumapaikkaa kun sohva oli aivan mullin mallin päällysten ollessa koneessa. Löytyykö sieltä ketään joka rakastaa arkirutiineita yhtä paljon?
 
 
Seuraa Villa H: 
 
 

2 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä sellainen tehopakkaus! <3 Mun pitäisi kanssa ottaa sohvanpäälliset pesuun, mutta olen lykännyt sitä, eikä tänäänkään ehdi, kun on vanhempainilta... Joka illalle jotain menoa eli mulla tehopäivä on nykyisin torstai tai perjantai. :) Ihanaa päivää sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, minkäs sille luoteelle voi ;). Ja joo nuo on pestävä varmaan 2 kk välein kun koirat on sohvalla niin paljon. Minä voin onneksi aloittaa tehopäivän heti herättyä niin ei mene illat sitten siihen. Ja kiitos samoin sinne Jenni ♥

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.