16 lokakuuta 2018

KOTONA TYÖSKENTELY

yrittäjyys, kotitoimisto, olohuone, olohuoneen sisustus, Villa H
Villa H, kotitoimisto sohvalla, oma tyyli, olohuoneen sisustus
Villa H, stingray keinutuoli, hattaramatto, pholc valaisin, marmoripöytäOlen ollut yrittäjänä nyt yhdeksän ja puoli vuotta. Nykyään työskentelen pääasiassa kotona, mutta välillä käyn muualla palavereissa ja tietysti työmaakäynneillä. Tässä tulee lista kotona työskentelyn hyvistä puolista:
 
Voit pitää siivouspäivää samalla kun työskentelet. Palavereiden välissä pyykit koneeseen/ kuivumaan. Tietokoneella istumisesta on välillä hyvä pitää pieni tauko ja tähän sopivaa ja rentouttavaa taukojumppaa on imurointi ja moppaaminen.

Jos väsyttää todella paljon, niin ei kannata yrittää raapustaa töitä kun ajatuskaan ei kulje mukaan, joten lääkkeeksi jotain näistä: hetkeksi sohvalle pitkälleen silmät kiinni, koirien kanssa happihyppelylle tai keittiöön ruuanlaittoon.  Illalla voikin sitten taas jatkaa keskeneräisiä töitä uudella innolla.
 
Koti pysyy siistinä, kun palaverit ja tapaamiset pidetään usein kotona ruokapöydän äärellä. Nimittäin välillä asiakkaat ovat suunnittelupalaverin keskellä kurkanneet niin saunaan, pesuhuoneeseen kuin makuuhuoneisiinkin. (Haetaan inspiraatiota ja mittasuhteita, koska suunnittelen taloja).

On pakko olla tehokas. Kun asiakkaat käy kotonasi, muista että he saattavat tulla hieman ajoissa tai sitten vartin varoitusajalla. Tänään juuri lopetin hampaiden pesemisen kun asiakas hurautti pihaan 10 min sovittua aiemmin. Äkkiä naaman pesu sekä rasvaus ja ehdin  kuin ehdinkin ovelle juuri kun hän oli soittamassa ovikelloa.

Se mikä unohtuu itseltäkin liian usein, on että työ ei ole harrastus. Välillä pitäisi pitää lepopäiviä vaikka työt ovat aina läsnä. Tarvitseeko sähköposteihin esim. vastata sunnuntaisin?

Villa H, banaanipuu, olohuoneen sisustus, yrittäjyys, kotona työskentely


ps. testasin miltä olohuoneessa näyttää, jos banaanipuun siirtää tuolta nurkasta pois.


Seuraa Villa H: Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.